Södahl linned "Night Blomms" Taupe

Kun %1 tilbage
Fra 349,00  DKK Regulær pris 649,00  DKK
Varenummer
Södahlnightblommstaupe
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Södahl Night Blooms Sengetøj - Romantisk Elegance til Dit Soveværelse

  Oplev den charmerende og romantiske atmosfære med Night Blooms sengetøjet fra Södahl. Dette sengetøj er designet med en smuk mørk baggrund, hvor blomsterkronblade er malet med delikate, transparente penselstrøg, der skaber en sofistikeret og beroligende stemning i dit soveværelse.

  Night Blooms sengetøjet er fremstillet i luksuriøs bomuldssatin, som føles blødt og glat mod huden, og sikrer en behagelig nattesøvn. Sengesættet inkluderer både dynebetræk og pudebetræk, som begge har praktiske lynlåse, der gør det nemt at skifte sengetøj. Dynebetrækket måler 140 x 200 cm, og pudebetrækket måler 60 x 63 cm, hvilket passer perfekt til de fleste standarddyner og puder.

  En ekstra fordel ved dette sengetøj er, at det er OEKO-TEX® Standard 100 certificeret. Dette betyder, at det er testet og godkendt efter strenge krav til sundhed og miljø, så du kan være sikker på, at sengetøjet er fri for skadelige stoffer.

  Night Blooms sengetøjet er ikke kun smukt, men også praktisk. Det kan maskinvaskes ved 60°C, så det altid er nemt at holde rent og frisk.

  Giv dit soveværelse et strejf af elegance og romantik med Södahl Night Blooms sengetøj - det perfekte valg for en god nats søvn.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Södahl linned "Night Blomms" Taupe
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille