Opdag Luksusen ved en Planseng - Perfekt Design til En Ultimativ Søvnoplevelse

Hos Delfin Sengecenter lagerfører vi et stort udvalg af plansenge fra førende producenter som TEMPUR og Livingbed. Hver og en af deres plansenge-serier tilbyder den ideelle støtte og aflastning for dig, som ønsker optimal komfort hver nat. En planseng er derfor perfekt til dig, der gerne vil have en seng i et enkelt design uden sengeramme eller elevationsbund.

Less is more, som man siger, og med en planseng fra os får du maksimal kvalitet og komfort i en enkel indpakning, som vil passe ind i langt de fleste skandinaviske hjem. Udforsk hele vores sortiment af plansenge herunder, hvor du vil finde senge i mange forskellige designs, størrelser, fastheder og farvekombinationer til ethvert soveværelse.

34 varer

Faldende orden
pr. side

Hvad er en planseng?

En planseng består typisk af en polstret bund med trælameller, madras samt evt. en topmadras. Og det er faktisk det. En planseng er en simpel seng uden motor – dvs. ikke en elevationseng – som heller ikke må forveksles med en kontinentalseng. En planseng fås ofte med to boksmadrasser – alt efter størrelsen på selve sengen – eller én madras lagt over planbunden. Ved flere af vores plansenge har du mulighed for at tilkøbe en sengegavl.

Se vores højkvalitets TEMPUR plansenge

TEMPUR er en meget populær sengeproducent og er kendt samt elsket af mange forbrugere. Med en TEMPUR planseng er du garanteret maksimal komfort, og du vil opleve en unik og behagelig følelse, når du sover. TEMPURs Stay-sengeserie fås i flere størrelser, så du kan vælge, hvilken du ønsker i dit soveværelse. Rammen er fuldpolstret med et slidstærkt betræk og fremstillet i 40 mm massivt kernetræ. Du kan selvfølgelig benytte alle af TEMPURs madrasser til deres Stay-planseng.

Ta’ et bæredygtigt valg med en planseng fra Livingbed

Livingbeds Ecobed-serie er dansk design, når det er bedst, og her er deres planseng ingen undtagelse. Sengen er delvis produceret af genanvendt plastaffald, og du har efterfølgende mulighed for at genanvende hele sengen og alle af dens anvendte materialer. Du tager dermed et medansvar for miljøet ved at vælge Livingbeds Ecobed-planseng, som er 100 % produceret med omtanke for den planet, vi er på, og hvordan søvn bør være og føles. Madrassen er baseret på en højkvalitetsskum i Watergel og har 22 cm højde, samtidig med at topmadrassen er Oeko-Tex®-certificeret.

Hos Delfin Sengecenter finder du gode tilbud på plansenge

Uanset hvilken af de forskellige sengeplan-serier du ønsker at investere i, kan vi hos Delfin Sengecenter garantere dig gode tilbud, hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet, komfort eller funktionalitet. Glem ikke at investere i lækre dyner, puder og sengelinned, så du rigtigt kan nyde din nyindkøbte planseng.

Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33, skriv til vores mail [email protected] eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har tvivl eller undren angående vores plansenge fra enten TEMPUR eller Livingbed. Vi hos Delfin Sengecenter vil meget gerne hjælpe dig videre i købsprocessen, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi ved, at en ny seng sjældent er et impulskøb, så vi står gerne klar med råd og vejledning.