Trykaflastende Madrasser - Optimal Komfort og Støtte til en Sund Søvn

SPAR OP TIL 50% PÅ Trykaflastende madrasser

Er du på udkig efter en trykaflastende madras, der giver dig optimal komfort og støtte ved at fordele trykket fra din krop? Så skal du kigge nærmere på vores trykaflastende madrasser. Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af trykaflastende madrasser fra flere forskellige brands bl.a. det verdenskendte madrasmærke, TEMPUR. Uanset hvilken madras, du vælger, får du absolut høj kvalitet. 

Gå på opdagelse i vores sortiment af trykaflastende madrasser og find den, der passer til din seng og dine behov. Vores madrasser fås i en bred vifte af længder og bredder, så du kan helt sikkert finde din ideelle trykaflastende madras hos os.

17 varer

Faldende orden
pr. side

Find bl.a. TEMPURs madras-serier Sensation og Cloud her 

Hos Delfin Sengecenter fås vores trykaflastende madrasser i flere forskellige hårdheder, højder og modeller. De fleste af vores madrasser er fra TEMPUR, som oprindeligt blev udviklet og designet til astronauter og i dag er certificeret af Space Foundation og anerkendt af NASA.

TEMPURs trykaflastende madrasser fås i flere serier, som har forskellige teknologier og hver deres fordele. Hos os kan du finde TEMPURs Original Prima-serie, som med sit faste og støttende underlag er udviklet for at reducere bevægelser om natten, så du kan få en rolig søvn. Vi har også madrasser med TEMPURs cool touch-teknologi, som absorberer overskydende varme og er kølende og temperaturregulerende. Kig også nærmere på TEMPURs Cloud-serie, hvis du ønsker en blød madras, som samtidig giver støtte. Endelig har vi Sensation-serien, hvis du er på udkig efter en traditionel, fjedrende madras, der støtter kroppen blidt. 

Foruden TEMPURs trykaflastende madrasser har vi en madras fra Nature Sleep, som er vendbar og i høj kvalitet. Madrassen har en trykaflastende side og en mere fast side, og du kan vende den efter behov. Nature Sleeps madras har desuden et økologisk bomuldsbetræk, der følger med, som du kan vaske ved 60 grader.

Hvorfor skal du vælge en trykaflastende madras? 

Kort sagt skal du investere i en trykaflastende madras, fordi:

  • Du kan få den optimale trykfordeling og restitution, da du vælger din trykaflastende madras efter kropsvægt.
  • Trykaflastende madrasser forbedrer balancen mellem knogler, muskler og sener, så du kan opnå smertelindring ved bl.a. slidgigt, sklerose og diskusprolaps.
  • En trykaflastende madras er god for allergikere, da de ikke samler støv og samtidig lader fugt fra kroppen passere væk.

Delfin Sengecenter har din ideelle madras 

Hos Delfin Sengecenter har vi foruden trykaflastende madrasser et hav af andre madrasser af højeste kvalitet og med ekstraordinær komfort. Tag et kig på vores boxmadrasser, latexmadrasser eller springmadrasser og se, om der kunne være noget for dig. Vi har et af markedets bedste udvalg af senge, madrasser og sengeudstyr, så uanset hvad du vælger, har vi helt sikkert det rigtige for dig.

Har du spørgsmål til vores store udvalg af trykaflastende madrasser eller vores øvrige madrasser, er du velkommen til at kontakte os. Så kan vi hjælpe dig med at finde din ideelle madras. Giv os et kald på tlf. +45 56 14 55 33 eller skriv til vores mail på [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig!