Lagen/pudebetræk

Hvad end du skal bruge sengetøj eller lagener, så har vi hos Delfin Sengecenter noget til dig. Alt vores sengelinned er i høj kvalitet, i bløde materialer og fra anerkendte mærker som TEMPUR, Juna, Cph Living, Night & Day og Södahl. Vi hos Delfin Sengecenter mener, at alle fortjener lækkert sengetøj. Med alle de timer, vi bruger i sengen, er det at have sengelinned af god kvalitet mindst lige så vigtigt som at have en god seng.

Cph- Living har mange type Lagner: Flads lagen, også kaldet stiklagen er et lagen som i de gode gamle dage. Helt fladt, uden elastikker, syninger eller andre finesser.
Facon lagen, også kaldet stræklagen, bokslagen, eller elastiklagen. Dette faconsyede lagen holdes stramt til boksmadrassen af elastikker under madrassen. 
Kuvert lagen, dette lagen er skræddersyet til topmadrassen og er afløseren for det flade lagen. 
Split H lagen eller Split U lagen er lagnet til topmadrassen i en elevationsseng.

23 varer

Faldende orden
pr. side

 

Delfin Sengecenter giver dig optimal sengekomfort

Når du investerer i sengelinned af god kvalitet, er det optimalt også at have en seng i lige så god kvalitet, så du kan få den bedst mulige nattesøvn. Dette kan vi hos Delfin Sengecenter også hjælpe dig med. Vi har et stort udvalg af senge, madrasser og tilbehør til dit soveværelse. Vi tilbyder bl.a. senge fra Livingbed og Jensen  samt madrasser som f.eks. latexmadrasser  og trykaflastende madrasser .

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til nogle af vores mange produkter. Vi vil gerne hjælpe og rådgive dig, hvis du skulle have brug for det. Kontakt os på tlf. +45 56 14 55 33 eller skriv til vores mail [email protected]. Husk desuden at vi tilbyder dig gratis fragt, når du handler for mere end 600 kr. hos os.