CPH-Living kuvertlagen 100% - Højde 8-12 cm

Kun %1 tilbage
Fra 299,00  DKK
Varenummer
cphkuvert10
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Giv dit soveværelse et løft med vores CPHLIVING kuvertlagen, fremstillet i fineste 100% bomuldspercale. Vores premium percale er nøje vævet med en ekstraordinær tæthed og brug af finere tråde, hvilket resulterer i en trådtæthed på 200 pr. kvadratmeter – overgår standardlagenes 150 tråde. For at sikre den perfekte pasform, selv efter vask, produceres alle vores produkter med ekstra margin til krympning.
  Når du først har prøvet det, vil du opleve, hvordan dette lagens øgede trådtæthed ikke kun gør det blødere og stærkere, men også forbedrer dets evne til at absorbere og aflede fugt, hvilket sikrer en tør og behagelig nattesøvn.
  Vores lagen tørrer også hurtigere efter vask.

  Vi prioriterer din sundhed og miljøet, hvilket er bekræftet med vores Oeko-tex 100 certificering – din forsikring om, at vores lagen er helt fri for skadelige kemikalier.

  Stolt produceret i Portugal, inden for EU, og designet til at passe perfekt til topmadrasser på 8-12 cm med en højde på 10 cm. Oplev den ultimative komfort og kvalitet med CPHLIVING.

   
   
   
   
   

  Materiale: 100% Bomuldspercale

  Trådtæthed: 200 tråde pr. kvadratmeter, som sikrer en højere kvalitet og blødhed sammenlignet med standardlagner, der ofte kun har en trådtæthed på ca. 150.

  Størrelsejustering: Alle produkter er designet med ekstra størrelse for at tage højde for krympning efter vask. Den endelige størrelse matcher præcist de mål, der er angivet på emballagen.

  Sundhed og Miljø: Certificeret med Oeko-tex 100, hvilket garanterer, at lagnet er 100% fri for skadelige kemikalier, til gavn for både din sundhed og miljøet.

  Produktion: Fremstillet i Portugal inden for den Europæiske Union, hvilket understøtter høje kvalitetsstandarder og fair arbejdsforhold.

  Passer til: Designet til at passe til topmadrasser med en tykkelse på 8-12 cm, med en højde på 10 cm for optimal pasform.

  Leveringstid lidt afhænge af farve og størrelse.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:CPH-Living kuvertlagen 100% - Højde 8-12 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille