Softside Vandmadrasser – Ultimativ Komfort og Støtte hos Delfin Sengecenter

Er du den heldige ejer af en komfortabel og dejlig softside vandseng, så vil vores softside vandmadrasser helt sikkert være noget for dig. En softside vandseng er den mest populære vandseng lige nu, så gå endelig ikke glip af den ultimative komfort, en vandseng giver. Hvis du har rygproblemer eller døjer med kroniske lændesmerter, vil det desuden være en fordel for dig at investere i en vandseng eller en vandmadras separat, da forskning viser, at vandsenge og vandmadrasser har en positiv effekt på bl.a. rygsmerter.

Gå på opdagelse i vores gode udvalg af softside vandmadrasser her på siden og se, hvilken der vil passe bedst til dine behov og din seng. Vores vandmadrasser fås i et væld af størrelser og typer, så der er helt sikkert den rigtige for dig.

4 varer

Faldende orden
pr. side

Find din softside vandmadras her

Her på siden finder du vores udvalg af softside vandmadrasser, som fås i flere forskellige størrelser. Du behøver altså nødvendigvis ikke at have en vandseng for at investere i softside vandmadrasser – en klar fordel, hvis du er nysgerrig på, hvad en vandmadras kan. Vores softside vandmadrasser er desuden nemme at rengøre, da vandbeholderen er pakket i quiltet betræk.

Du kan få softside vandmadrasser med alt fra 3 lag til 6 lag med dertilhørende 3-lagslændestøtte, alt efter hvad du har brug for. Jo flere lag, du vælger, jo mere dæmpning får du også. Ved en madras med 6 lag ligger du stille med det samme, når du lægger sig på madrassen, mens der går 1-2 sekunder ved madrasser med 3 lag. Alle vores softside vandmadrasser har en lang levetid, så du kan nyde godt af den lækre komfort i mange år fremover. Køb en softside vandmadras i dag og få en dejlig, fleksibel overflade i sengen, der former sig optimalt efter din krop.

Vi har også hardside vandmadrasser 

Foruden softside vandmadrasser forhandler vi naturligvis også hardside vandmadrasser her hos Delfin Sengecenter. Da vandsenge blev populære tilbage i 1980’erne, var det den hardside vandseng, som var den første på markedet. 

Modsat de softside vandmadrasser er hardside madrasser mindre dæmpede og giver en fornemmelse af et aktivt underlag af vand, da de ikke falder til ro med det samme. Hardside vandmadrasserne fås med flere forskellige lag, alt efter hvad meget dæmpning du ønsker. Disse vandmadrasser forhandles også i flere størrelser, så der er den helt rigtige for dig.

Alt til din vandseng fås hos Delfin Sengecenter

Vi hos Delfin Sengecenter har alt, du har brug for til din vandseng. Dette inkluderer både madrasser, tilbehør og selvfølgelig også lækre dyner, hovedpuder og sengelinned. Så hvad end du står og mangler, kan vi altså helt sikkert hjælpe dig på vej med vores store og varierede varesortiment. 

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores softside vandmadrasser eller vores øvrige udvalg af produkter til vandsenge, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller ved at skrive til vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvis du ønsker det.