Bred Komfort: Elevationsseng 140x200 cm – Sov Behageligt med Stil

Køber du morgenbrød og lækker kaffe fra bageren på en dødssyg onsdag? Så er du sikkert typen, der slet ikke kan få nok hverdagsluksus i dit liv. En elevationsseng er hverdagsluksus hver eneste nat. Opnå den bedste komfort og støtte med vores brede sortiment af elevationssenge, der måler 140 cm i bredden. Hos Delfin Sengecenter forhandler vi nogle af de bedste elevationssenge i verden. Det giver dig mulighed for at vælge fra øverste hylde, når du skal finde din næste elevationsseng. Se blandt andet vores elevationssenge fra Tempur og Dunlopillo

En elevationsseng er mere end bare en seng. Med en elevationsseng udvider du mulighederne for, hvad man kan bruge en seng til. Skab optimale betingelser for at fordybe dig i en god bog, når du nemt og ukompliceret hæver hovedgærdet. Forlæng morgenerne i sengen, hvor du kan starte dagen ud med kaffe i sengen i selskab med værterne fra Go’ Morgen Danmark. 

En elevationsseng giver dig mulighed for selv at vælge den soveposition, der passer til lige netop dig. Hos Delfin Sengecenter ved vi alt om, hvad en seng skal kunne for at passe bedst til kroppens anatomi. Kom ind i vores fysiske butikker eller kontakt os på mail eller telefon, hvor vi glæder os til at hjælpe dig mod meget mere luksus i hverdagen.

5 varer

Faldende orden
pr. side

140 cm elevationsseng giver god plads i soveværelset

Hvis du gerne vil have den komfort og funktionalitet, som en elevationsseng giver, men ikke har en balsal som soveværelse, så forhandler vi løsninger, der ikke fylder alverden. Med 140 cm i bredden får du en seng, der fremstår let. Samtidig er der stadig god plads til dig og en sovemakker. 140 cm i bredden passer perfekt ind i mange lejligheder eller mindre huse. Gå på opdagelse i menuen til venstre, hvor du kan se resten af vores sortiment af elevationssenge, der forhandles i forskellige størrelser. 

Forebyg skader med en elevationsseng

Alle, der har haft rygsmerter, ved, hvor vigtigt det er, at man ligger godt om natten. En elevationsseng giver dig muligheden for nemt at flytte støtten, så den understøtter din krop bedst muligt. En elevationsseng kan altså være et godt skridt på vejen for dig, der gerne vil være fri for dine skavanker. Delfin Sengecenter - din professionelle sparringspartner i jagten på den perfekte seng.