TEMPUR elevationsseng

Black Week tilbud spar optil 25% På Tempur elevationssenge 

Der findes mange elevationssenge på markedet – men kvaliteten og standarden kan nærmest ikke blive bedre end elevationssengene fra TEMPUR. Med en elevationsseng fra TEMPUR får du sovekomfort som aldrig før, og så er der heller ikke gået på kompromis med designet. TEMPURs elevationssenge har hele pakken, så hvorfor ikke investere i en, hvis du alligevel er på udkig efter en ny elevationsseng?

TEMPUR er et populært mærke, og de er kendt for deres kvalitet, komfort og design. Elevationssengene fås med et væld af forskellige bunde, så du har mulighed for selv at forme din ønskede seng lige, som du vil have den. Tag et kig i vores fine sortiment her på siden og undersøg, hvilken seng og bund, der opfylder dine behov.

39 vare(r)
29%
Tilbud
180x200
Specialpris fra 36.996,00 DKK
Normalpris: 51.996,00 DKK
44%
Tilbud
25%
Tilbud
120x200
Specialpris fra 26.248,00 DKK
Normalpris: 34.998,00 DKK
19%
Tilbud
180x200
Specialpris fra 47.128,00 DKK
Normalpris: 57.996,00 DKK
Pris fra:
12.399,00 DKK
26%
Tilbud
180x200
Specialpris fra 44.996,00 DKK
Normalpris: 60.796,00 DKK
39 vare(r)

Vælg mellem flere modeller af TEMPURS elevationsbunde og -senge

Vi hos Delfin Sengecenter forhandler 3 forskellige modeller af TEMPURs elevationssenge og -bunde, og disse 3 hedder ”Move”, ”Fusion Adjustable” og ”Spring Box Adjustable”. Alle modellerne fås derudover med forskellige madrasser – så du har altså ikke bare mulighed for at vælge den ideelle model til dig – du kan også skræddersy yderligere. Derved bliver elevationssengen lige, som du gerne vil have den.

Under hvert enkelt produkt skal du, når du køber din elevationsseng, angive den ønskede størrelse på sengen, madrastype, farve, højde på ben, hvilken gavl sengen skal have og meget mere. Vælg en Move-model, hvis du ønsker regulerbar lændestøtte samt blød skulderzone for den bedst mulige nattesøvn. Move-elevationssengen har en slideback elevation, der gør, at du ikke bliver hævet ift. dit sengebord eller partner i den anden side af sengen – men stadig sørger for, at du kan benytte dig af elevation.

TEMPURs Fusion Adjustable-elevationsseng er ideel for dig, der ønsker at øge liggekomforten med mulighed for at justere i højden ved både ben og ryg. Sengen har en stærk og robust motor, og sengen er som den eneste model i verden todelt. Det vil sige, at du kan vælge individuelle indstillinger på sengens to sider – en klar fordel. Se også TEMPURs Spring Box Adjustable, som har en elevationsbund, der er bygget op af fjedre og giver en dejlig nattesøvn. Sengen har også en stærk motor og giver, som de andre modeller, en god restitution, da du kan hæve ryg og ben i sengen. Hvilken TEMPUR-model, du skal have, er blot op til dig at vurdere.

Sov godt med TEMPUR 

Form din egen sovekomfort med TEMPURs uovertrufne elevationssenge fra Delfin Sengecenter. Udover de populære elevationssenge kan du få madrasser, kontinentalsenge/boxmadrasser, topmadrasser samt dyner, puder og specialprodukter til soveværelset fra TEMPUR. Ligesom det er tilfældet ved elevationssengene, er de øvrige produkter i topkvalitet og giver dig det bedste udgangspunkt for at sove godt omringet af kvalitet. Hvis du først investerer i en elevationsseng fra TEMPUR, hvorfor så ikke gå hele vejen med de øvrige produkter?

Ring til os på tlf. +45 56 14 55 33, skriv til vores mail kontakt@delfinsengecenter.dk eller kontaktformular, hvis du har tvivl eller undren angående vores elevationssenge fra TEMPUR. Vi hos Delfin Sengecenter vil meget gerne hjælpe dig videre i købsprocessen, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi ved, at en seng er et stort køb, så vi står klar med råd og vejledning.