Tempur Spring Box Adjustable elevationsseng 180x210 cm - Inkl. Tempur madras

Tilbudspris 48.796,80  DKK Regulær pris 60.996,00  DKK
Varenummer
springadjustableelevation180x210
Delbetaling
1.627 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 48.797 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 1.627 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 48.797 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Opdag den ultimative søvnoplevelse med Tempur Spring Adjustable Elevationsbund

  Gør dig klar til at opleve søvn i en helt ny dimension med Tempur Spring Adjustable - en revolutionerende elevationsbund, der 

  Opdag TEMPUR® Spring Box Adjustable: Perfektion i Hver Indstilling

  Oplev den ultimative tilpasning og komfort med TEMPUR® Spring Box Adjustable, en elevationsbund designet til at forbedre din søvnoplevelse. Denne innovative seng kombinerer funktionalitet med stil og tilbyder indbyggede pocketfjedre, der i samspil med TEMPUR® madrasserne sikrer en harmonisk balance og uovertruffen støtte.

  Elegant Design uden Kompromiser TEMPUR® Spring Box Adjustable præsenterer et svævende, elegant look, som eliminerer behovet for traditionelle sengben. Med 16 forskellige farvemuligheder i både tekstil og kunstlæder, kan du skræddersy sengens udseende til at matche dit soveværelses æstetik perfekt. Dette design understreger en tidsløs elegance, der vil pryde dit soveværelse i mange år.

  Justérbar Komfort Tilpas din seng med en justerbar base, der tilbyder næsten ubegrænsede ergonomiske positioner, perfekt til at læse, arbejde eller se TV. Denne fleksibilitet garanterer ikke kun en personlig komfort, men også en forbedret livskvalitet gennem bedre søvn og afslapning.

  Inkluderet: TEMPUR PRIMA Smartcool Madras For at fuldende din luksuriøse søvnoplevelse inkluderer TEMPUR® Spring Box Adjustable en 21 cm fuldpolstret Tempur PRIMA Smartcool Madras, der er tilgængelig i soft for en blødere følelse eller medium for en ideel balance mellem komfort og støtte. Tilpas yderligere med muligheden for at opgradere til Tempur Pro Plus, Pro Air, eller Pro Plus CoolQuilt for en endnu mere skræddersyet søvnoplevelse.

  Vælg TEMPUR® for uovertruffen kvalitet og komfort. Lad TEMPUR® Spring Box Adjustable være kernen i dit soveværelse, hvor design og funktionalitet går hånd i hånd.

  - Bredde 180 cm
  - Længde 210 cm
  - Rammen er af massivt træ
  - Spring box ajd. inkl. ben uden madras højde 40 cm
  - 14 forskellige farve kombinationer
  - Fås i stof eller læder
  - Passer til alle Tempur madrasser
  - Dansk produceret på egen fabrik
  - Kvalitetsstemplet og anerkendt af NASA
  - OekoTex, Hygiejnisk sovemiljø
  - Tempur madrasser har 15 års fuld garanti
  - 5 års garanti på motor
  - Tempur ramme har 10 års garanti

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Spring Box Adjustable elevationsseng 180x210 cm - Inkl. Tempur madras
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille