Latexmadrasser

SPAR OP TIL 40% PÅ UDVALGTE Latex madrasser (Tilbudet gælder til og med 31/05.23)

Hos Delfin Sengecenter finder du et stort udvalg af latexmadrasser. Latex er et trykaflastende og fleksibelt skumgummi-materiale, som støtter og former sig efter din kropstype. Ønsker du fremragende komfort og støtte med en madras, der tilpasser sig din vægt og giver støtte til kroppens mest udsatte områder, kan du kigge nærmere på vores udvalg af latexmadrasser herunder.

Er du ikke helt sikker på, hvilken type madras du ønsker, så tjek også vores øvrige sortiment, hvor du bl.a. finder boxmadrasser, springmadrasser samt trykaflastende madrasser. Uanset hvad du søger, er du med vores store udvalg sikker på at finde noget til lige præcis dine behov. I vores sortiment af latexmadrasser finder du også et bredt udvalg af latexmadrasser fra det populære brand Dunlopillo, som med deres høje kvalitet er blandt de førende producenter af senge og madrasser.

Filtrer
Filtrer efter

10 varer

Faldende orden
pr. side

Hvorfor skal du vælge en latexmadras?

Der er flere fordele ved at vælge en latexmadras frem for eksempelvis en traditionel boxmadras. Er du allergisk over for støv, er latexmadrassen et oplagt valg til dig, da husstøvmider ikke kan trives i latex. Har du ikke allergi, er dette stadig en betryggende tanke, for uanset hvad er det naturligvis rarest at sove i en seng, der ikke er befængt med en overflod af de ulækre bæster. Latexmadrasser kan desuden sagtens tåle at blive vasket og skyllet, så fra et hygiejnemæssigt perspektiv er latex et optimalt valg.

Vælger du en latexmadras, får du også en uovertræffelig komfort, da madrasserne er meget fleksible og giver god støtte. I modsætning til mange andre typer af madrasser, synker du nemlig ikke ned i en latexmadras. Døjer du med smerter, såsom ondt i ryggen, vil en latexmadras således være det rigtige valg for dig. Har du en elevationsseng, er latexmadrasser desuden særligt velegnede hertil på grund af madrassens høje fleksibilitet og holdbarhed.

Med en latexmadras har din krop mulighed for at ånde mere, og du vil derfor med al sandsynlighed opleve at sove bedre – særligt på de helt varme sommernætter! Derudover er en latexmadras også fri for luftgener, som ellers kan være et problem med andre typer af madrasser. En investering i en latexmadras er med andre ord en investering i din søvnkvalitet, så du kan være den bedste udgave af dig selv hver dag.

Hvordan kan det være, at latex har så mange gode kvaliteter?

Det lyder næsten for godt til at være sandt med alle de gode kvaliteter, latex har. Men det er det selvfølgelig ikke. Latex har alle sine utrolige kvaliteter fra naturen. Fordi det ganske enkelt er et naturprodukt. Ganske vist er der sket en ting eller to fra træ til seng, men de gode naturlige egenskaber ved latex er bevaret i processen.

Latex tappes som en flydende, mælkelignende væske fra kautsjutræet. Kautsjutræet kaldes også for gummitræet, hvilket måske er en smule lettere at huske. Og latex og gummi kommer begge to fra samme træ. Når det anvendes til eksempelvis madrasser, består selve latex-materialet cirka af 40% gummi fra gummitræet og 60% vand.

Latex er et enormt åndbart materiale, som i naturen lever lige under barken på træet for at beskytte det mod planteædende insekter. I din nye seng fra vores sortiment vil sengens latex beskytte din ryg og give dig komfortabel støtte lige under din topmadras. Latex er både fugt- og varmeafvisende fra naturens side, og det er en af grundene til, at det fungerer så godt som materiale i senge. Det holder nemlig sengens temperatur behagelig og sørger for, at du ligger tørt og behageligt hele natten.

Topmadrasser af latex

Overvejer du stadig, om det er på tide at udskifte din nuværende seng? Hvis du er i tvivl om, om din seng kan holde i nogle år endnu, men fortsat ønsker at give dit soveværelse en mærkbar opgradering, anbefaler vi dig at udskifte din topmadras. Når du vælger kun at udskifte din topmadras, forlænger du din nuværende sengs levetid og får mulighed for at øge din liggekomfort uden at tømme pengepungen helt.

Vores topmadrasser i latex har alle de samme fordele som vores udvalg af latexmadrasser. Når du kun vælger at udskifte topmadrassen på din seng, får du naturligvis ikke alle de samme komfortmæssige fordele, men det er et skridt i den rigtige retning og et valg, der kan gøre en mærkbar forskel for din nattesøvn hurtigt. Vores topmadrasser fås i flere forskellige størrelser og fra et bredt udvalg af populære mærker. Vi gør desuden en dyd ud af at forhandle produkter til priser, som passer til både stramme og større budgetter.

Vores topmadrasser fås både til enkelt- og dobbeltsenge og til kontinental- og elevationssenge. Hvis du har en elevationsseng, er det vigtigt, at du vælger en topmadras, som er designet til denne sengetype. En topmadras til elevationsseng er nemlig designet med en slids, der gør det muligt for dig og din partner at benytte sengens individuelle elevation.

 

Kontakt os, hvis vi skal hjælpe dig til en god nattesøvn

Uanset om du er på udkig efter en ny madras eller måske ny og lækker kontinentalseng, er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning. Vi har et af markedets største udvalg og senge og madrasser, så der er helt sikkert også et produkt til dig, som vil få dig til at sove som en drøm. Tøv derfor ikke med at kontakte vores kompetente medarbejdere via vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt, vi kan og hører også gerne fra dig på enten telefon eller almindelig e-mail. Du finder vores kontaktoplysninger inde ved kontaktformularen og nederst på siden her.