Livingbed/Karma: Dansk Sengekunst for Livet

Spar 50% På Karma lux senge;

God liggekomfort er et absolut must for de fleste, når de skal ud at finde en ny seng. Livingbed er en af vores leverandører, der i den grad formår at få høj komfort etableret i alle deres produkter, så du kan få den bedst mulige nattesøvn. Med en seng fra Livingbed får du således komfort i absolut topklasse. Gå på opdagelse i vores store udvalg af senge fra Livingbed her på siden. Med vores to forskellige serier (Karma lux og Karma Classic) garanterer vi noget for enhver smag og til enhver pengepung.

Mangler du blot en sengegavl eller nogle sengeben fra Livingbed, kan du ligeledes finde dette her på siden. Her kan du vælge imellem en række forskellige designs, så du kan få skabt netop det udtryk, der passer til dit soveværelses øvrige indretning.

110 varer

Faldende orden
pr. side

Kollektioner fra Livingbed

Fra Livingbed er vi i besiddelse af forskellige sengetyper i kollektionerne Karma Lux og Karma Classic. Læs nærmere i det nedenstående og bliv klogere på, hvilken Livingbed-seng du skal vælge.

Livingbed Karma Lux – Super komfort med fokus på detaljen

Med senge fra Livingbed Supreme-kollektionen får du komfort i absolut topklasse. Her er der virkelig kræset for detaljen, så du kan få den bedste nattesøvn og føle dig frisk og veludhvilet, når du vågner. Ikke nok med det får du også et eksklusivt og stilrent design, der oser af høj kvalitet.

I kollektionen finder du både Livingbed Karma Lux-kontinentalsenge, Livingbed Karma Lux-boxmadrasser og Livingbed Karma Lux-elevationssenge. Valget er dit og kommer helt an på din personlige stil og det budget, du har sat til din nye seng. Uanset hvilken model du vælger, får du en seng, der er udført i lækkert vævet møbeltekstil, der er at finde i 12 forskellige farver – og så får du naturligvis den absolut bedste liggekomfort!

Livingbed Karma Classic – Kvalitetssenge til gode priser

En seng fra Livingbed Karma Classic-kollektionen er for dig, der ønsker en seng i høj kvalitet til en fornuftig pris. Sengene har en rigtig god liggekomfort og giver støtte de rette steder. De har dog ikke så mange funktioner og diverse smarte detaljer. Derfor er sengene for dig, der fokuserer på en optimal komfort, der kan give dig den bedst mulige nattesøvn.

Selvom Karma Classic-serien er den billigste fra Livingbed, er der naturligvis stadig kræset for nogle ekstra funktioner, som blandt andet findes i form af en justerbar fasthed i Karma Classic elevationssengene og ekstra stabilisering i Karma Classic kontinentalsengene.

Topmadrasser fra Livingbed

Når du køber en ny seng fra Livingbed, følger der naturligvis en kvalitetsrig Livingbed-topmadras

med i købet. En god topmadras er alfa omega, når det kommer til god liggekomfort. Men ikke nok med at topmadrassen sikrer dig en skøn og komfortabel nattesøvn, så forlænger den også levetiden på din seng. Hvis du ikke helt synes, at tiden er kommet til at udskifte din nuværende seng, kan du jo overveje at udskifte sengens topmadras.

En ny topmadras er ikke en ny seng, men det er en klar opgradering, hvis du af den ene eller anden grund ikke er interesseret at investere i en helt ny seng endnu. Topmadrasserne fra Livingbed fås i væld af modeller, der varierer i størrelser og materialer. Vi forhandler både Livingbed-topmadrasser til kontinentalsenge og til elevationssenge. Forskellen er, at dobbelt-topmadrasser til elevationssenge er designet med en slids, så du og din partner har mulighed for individuel elevation.

Ligesom sengemodellerne fås Livingbeds topmadrasser både i en Unique- og en karma lux-model. Ved begge modeller kan du selv vælge, om du foretrækker latex-fyld eller støttende skumfyld fra Celsius. Topmadrasserne er betrukket med behageligt bambusbetræk, som kan vaskes ved 60 grader.

Karma Lux/Karma Classic Magasinsenge – Praktisk opbevaring i soveværelset

Livingbed har både design og komfort for øje, når de designer deres senge. Og med deres magasinsenge må man i den grad sige, at de har haft et skarpt praktisk øje. Karma Lux/Karma Classic magasinsengene fra Livingbed er behagelige, støttende og komfortable kontinentalsenge med opbevaring i boksmadrassen.

Sengens opbevaringsplads kan tilkommes ved at vippe madrassen op ved hjælp af hydraulik- og fjedermekanismen. Mekanismen er stærk og stabil, og den holder hele madrassens vægt, mens du finder det, du skal bruge eller lægger noget på plads i det praktiske opbevaringsrum. En magasinseng er en praktisk løsning til dig, der mangler skabsplads til sengelinned eller har brug for et sted til gæstedynen, når du har en overnattende på sofaen.

Magasinsengene fås i flere forskellige størrelser, og du kan selv have en finger med i spillet, når det kommer til sengens design. Vælg selv din foretrukne madrashårdhed og topmadras, find den farve, der passer allerbedst til dit soveværelse og beslut, om du vil have en sengegavl eller ej.

Med en seng fra Livingbed har du frihed til at vælge en seng, der passer perfekt ind i din indretning uden at gå på kompromis med komfort, pris eller din skattede nattesøvn.

Delfin Sengecenter - Vi sørger for en god nattesøvn

Uanset om du er på udkig efter en kontinentalseng, en boxmadras eller en elevationsseng, så kan du finde en model fra Livingbed. Vi har også et stort udvalg af disse sengetyper fra andre kvalitetsrige mærker. Fandt du ikke det, du søgte her på siden, anbefaler vi dig derfor i stedet at se nærmere på vores øvrige sortiment.

Har du spørgsmål til vores udvalg, er du også mere end velkommen til at kontakte os for nærmere råd og vejledning. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular, hvor vores kyndige medarbejdere med glæde vil guide dig mod det rette sengevalg. Du er også mere end velkommen til at ringe os op, sende os en e-mail eller at besøge os i en af vores butikker, hvor du kan prøve at ligge i vores forskellige senge.