Karma Lux H-Split topmadras Svane med Latex kerne- slids i begge ender- elevations topmadras

Varenummer: karmaluxsvanehsplittop

På lager

Specialpris fra 3.499,00 DKK
Normalpris: 6.999,00 DKK

Karma Lux H-Split topmadras Svane

Denne topmadras fra Livingbed er til dig, der ønsker høj kvalitet og godt design til en overkommelig pris. Topmadrassen er 60 mm tyk kerne af latex. Er betrukket med et blødt betræk og er ventilerende. Betrækket kan vaskes ved 60 grader, og topmadrassens samlede højde er cirka 8 cm. Betrækket er Svanemærket. - OEKO-TEX® certificeret

Topmadrassen passer til langt de fleste kontinentalsenge og er et oplagt bud på en mærkbar opgradering, hvis din nuværende seng trænger til en overhaling.

Praktisk information

Topmadrassen fås i en lang række størrelser til både enkelt- og dobbeltseng i længderne 200cm og 210cm. Den vejledende leveringstid på denne topmadras-model er 3-6 uger.

H-Split topmadras er specielt udviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng-samtidig med at du har mulighed individuel elevation.

Hvis du har spørgsmål til denne topmadras fra Livingbed, andre af vores produkter eller brands eller et generelt spørgsmål, skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Det kan du gøre ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2-4 hverdage. Du er også velkommen til at kontakte os telefonisk eller over almindelig e-mail. Du finder vores kontaktoplysninger inde ved kontaktformularen og nederst på siden her.