Karma Lux Polstret elevationsbund - fås i mange farver og størrelser

Kun %1 tilbage
Fra 11.299,00  DKK
Varenummer
karmarammeelbund
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  377 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 11.299 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 377 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.299 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Karma er Dansk produceret elevationsseng i stilrene design. Polstret i kraftige møbelstof og fås i mange farver.

  Elevationsbunden har 42 formspændte lameller, hvoraf 6 er justerbare for individuel tilpasning af fasthed. Den har nakkeløft for ekstra behagelig nakkestøtte.
  105x210, 120x200 og 140x200 har 28 formspændte lameller

  Sengen betjenes med trådløs fjernbetjening eller med din smartphone via en applikation og den integrede Bluetooth. Oki motor, støjsvag med minimalt stømforbrug samt trådløs fjernbejening for trinløs justering af hoved- og fodende. LED lys via betjening. (5 års fuld garanti på motor)

  Ekskl. madras
  Ekskl. ben

   

  - Okin Motor m/ trådløs fjernbetjening
  - 80/90x200 cm er 42 lamels bund m/ 6 justerbare lameller
  . 105/120/140 cm 28 lamels bund 
  - 20 cm polstret ramme møbelstof 
  - 12 forskellige farver og 3 møbelstof (Baltimore), Wave (Fløjl) Flow (Velour) 

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Karma Lux Polstret elevationsbund - fås i mange farver og størrelser
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille