Night & Day sengelinned "Raie" Hvid

Kun %1 tilbage
Fra 349,00  DKK Regulær pris 599,00  DKK
Varenummer
Night&DayRaiehvid
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Raie hvid er Klassisk sengesæt fra Night & Day 

  Nordisk Tekstils eksklusive sengesæt er fremstillet af 100% bomuld og er satin-vævet. Med denne vævning vil du opleve et glat, blødt og behageligt sengesæt, som er yderst holdbart –
  Kombinationen af bomuld og ingen brug af allergifremkaldende stoffer gør, at vi anbefaler produktet til allergikere, og alle andre som ønsker et trygt sovemiljø.

  Sengesættet består af dyne- og pudebetræk, begge med skjult lynlås, der ikke bemærkes ved brug.

  Vaskeanvisning:

  Nordisk Tekstil fremstiller sengesæt af gode materialer, og du kan derfor opnå en meget lang holdbarhed, når det behandles korrekt.
   Vend vrangen ud og lyn lynlåsen, når du vasker. På denne måde sikrer du, at form og farver holder sig bedst muligt.
  – Vask ved 60°C og kan tørretumblers ved middel varme

  Er på lager. Leveringstid 1-3 dage

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Night & Day sengelinned "Raie" Hvid
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen