Kaagaard Sengebord/Kommode nr.33 - Højde 51 cm - Fås i 4 træsort

Kun %1 tilbage
Fra 2.597,00  DKK
Varenummer
sengebord33
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Kaaggaard Sengebord & Kommode: Elegant Opbevaringsløsning med Tilpasningsmuligheder

  Opdag den perfekte blanding af funktionalitet og stil med Kaaggaard sengebordet og kommoden, designet til at tilføje et touch af elegance til dit soveværelse eller stue. Hvert møbel er nøje fremstillet med fokus på detaljer og holdbarhed, hvilket sikrer en tidløs appel og langvarig brug.

  Kvalitetsmaterialer for Fremragende Holdbarhed

  Korpus og Skuffe: Fremstillet af 22 mm spånplade, finéret for en glat og tiltalende overflade, komplementeret med massive kantlister, der tilføjer styrke og en fin finish.

  Lak: For at sikre en holdbar og let at rengøre overflade, er møblerne behandlet med UV-lak på fladerne og vandbaseret lak på kanterne, hvilket giver en beskyttende belægning mod daglig brug.

  Designet med Funktionalitet i Tankerne

  Opbevaring: Udstyret med en skuffe med robust metaludtræk og to praktiske hylder, giver dette møbel rigelig opbevaringsplads, mens det opretholder et slankt og stilfuldt udseende.

  Tilpasningsmuligheder: Vælg mellem breddeindstillinger på 50 eller 80 cm og dybdeindstillinger på 37 eller 47 cm for at finde det perfekte match til dit rum. Højden er 51 cm, eksklusiv valgfrit understel, hvilket giver fleksibilitet i placering og anvendelse.

  Monteringsvalg: Inkluderet i prisen, vælg mellem elegante metalben, en diskret sokkel, praktiske hjul for nem flytning, eller vægophæng for en svævende effekt uden at ofre gulvplads.

  Personlig Tilpasning til Dit Rum

  Farvevalg: Tilgængelig i naturlig eg, ubehandlet for en autentisk følelse, klassisk hvid, moderne sort eller varm bøg, vælg den finish, der bedst komplimenterer dit rum.

  Fleksibel Anvendelse: Designet ikke kun som et sengebord, men også ideelt til brug som kommode eller ekstra opbevaringsløsning i stuen, med mulighed for vægophæng for et minimalistisk look.

  Leveringsdetaljer

  Samlet Levering: For din bekvemmelighed leveres sengebordet samlet, klar til at blive en del af dit hjem uden besvær.

  Oplev den perfekte kombination af æstetik og funktionalitet med Kaaggaard sengebordet og kommoden. Tilføj dette smukke møbel til dit hjem og nyd den umiddelbare opgradering af stil og opbevaring det bringer.

   

  • Korpus & Skuffe: 22 mm tyk spånplade, finéret.
  • Kantlister: Massive, for ekstra holdbarhed og en elegant finish.
  • Lak: UV-lak anvendt på flade overflader for holdbarhed og let vedligeholdelse. Vandbaseret lak anvendt på kanter for en glat finish.

  Dimensioner:

  • Højde: 51 cm (uden understel).
  • Bredde: Mulighed for 50 cm eller 80 cm, for tilpasning til forskellige rumstørrelser.
  • Dybde: Valg mellem 37 cm eller 47 cm, afhængig af opbevaringsbehov.

  Funktionalitet:

  • Skuffe: Tre skuffer med metaludtræk for let åbning og lukning.
  • Tilpasningsmuligheder for montering: Tilvalg af metalben, sokkel, hjul eller vægophæng inkluderet i prisen, giver fleksibilitet i placering og brug.

  Tilpasningsmuligheder:

  • Farvevarianter: Tilgængelig i Eg ubehandlet, Hvid, Sort og Bøg, så du kan vælge den, der passer bedst til dit interiør.
  • Understel: Valgfrit metalben, sokkel eller hjul tilføjer funktionalitet og stil, mens vægophæng tilbyder en pladsbesparende løsning.

  Yderligere Information:

  • Levering: Sengebordet leveres samlet for din bekvemmelighed.
  • Anvendelse: Designet med fleksibilitet i tankerne; kan bruges som sengebord, kommode eller ekstra opbevaringsenhed. Også velegnet til vægophæng for et minimalistisk udtryk.
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Kaagaard Sengebord/Kommode nr.33 - Højde 51 cm - Fås i 4 træsort
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille