Mojo basic seng

Kun %1 tilbage
Fra 3.379,00  DKK
Varenummer
mojobasic seng
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Introducer den alsidige Mojo børneseng - det perfekte valg til dig, der søger en seng, der kan vokse sammen med dit barn og tilpasses dets skiftende behov. Mojo børnesengen er designet med fokus på fleksibilitet og personlig tilpasning, hvilket gør den ideel til børneværelset.

  Med Mojo børnesengen får du ikke kun en søvnplads, men også muligheden for at tilpasse sengen efter dit barns udvikling. Det er ikke blot en seng; det er et møbel, der kan tilpasses og ændres i takt med dit barns behov og interesser.

  Mojo børnesengen er bygget med meget kraftig kvalitet for at sikre stabilitet og holdbarhed. Den medfølgende langsengehest, 3/4 lang sengehest og bund giver den nødvendige støtte og sikkerhed for dit barns komfortable nattesøvn.

  Bemærk venligst, at madras og skuffe ikke er inkluderet, hvilket giver dig mulighed for at vælge den bedste madras til dit barns behov og eventuelt tilføje ekstra opbevaringsplads med en valgfri skuffe.

  Gør Mojo børnesengen til en central del af dit barns værelse og skab et personligt, trygt rum, der kan tilpasses og udvikles i takt med dit barns vækst. Investér i kvalitet og fleksibilitet med Mojo børnesengen. 

  Børnemøbler produceret, al træ brugt er fra bæredygtige skandinaviske skovbrug.
  Derudover er alle overflader med moderne, vandbaserede lakker.

  DANSK DESIGN   

  PRODUCERET I DANMARK

  Stolper: 78 x 78 mm
  Total højde: 65 cm
  Lyshøjde. Fra gulv til underkant 22,5 cm
  Sengekant: 11,5

  Sengen er TÜV testet og dermed sikret op til 100 kg

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Mojo basic seng
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen