Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Prestige Kontinental 210 x 210 cm - King size seng med høj kvalitet

Leveringstid 3-5 uger
Fra pris:
Tilbudspris 41.860,65 DKK Regulær pris 64.401,00 DKK
Varenummer
prestigekontinental210x210

Jensen's luksus kontinental fra Jensen. Svanemærket seng fra Norge.

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Med en Jensen Prestige Kontinentalseng er du altid garanteret den bedste nattesøvn og drømmelignende komfort. Jensens Pocket on Pocket er et nyt og innovativt fjedersystem, der giver kroppen mulighed for at synke godt ned i sengen, samtidig med, at den får den nødvendige støtte. Du finder fjedersystemet i alle sengens lag for optimal komfort. For ekstra komfort og tilpasning til netop dine behov, har du mulighed for at vælge madrassernes hårdhed. Du har desuden også mulighed for at tilkøbe din foretrukne topmadras.

  Få sengen, der passer præcis til dig

  Hos Delfin Sengecenter har du rig mulighed for at finde netop den kontinentalseng, der passer til dig og dine behov. Du har mulighed for både at tilpasse sengens forskellige komfortfaktorer, samtidig med, at du også kan tilpasse dens ydre til din personlige stil og ønsker. Vi tilbyder et bredt sortiment af kontinentalsenge, så du kan være sikker på at få den bedste nattesøvn. Vi bruger mange timer i sengen til både søvn og afslapning, og vi ved, at den gode komfort og aflastning er en vigtig faktor for god søvn.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Prestige Kontinental 210 x 210 cm - King size seng med høj kvalitet
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen