Jensen Prestige Kontinental 210 x 210 cm - King size seng med høj kvalitet

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 41.860,61  DKK Regulær pris 64.401,00  DKK
Varenummer
prestigekontinental210x210
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Med en Jensen Prestige Kontinentalseng er du altid garanteret den bedste nattesøvn og drømmelignende komfort. Jensens Pocket on Pocket er et nyt og innovativt fjedersystem, der giver kroppen mulighed for at synke godt ned i sengen, samtidig med, at den får den nødvendige støtte. Du finder fjedersystemet i alle sengens lag for optimal komfort. For ekstra komfort og tilpasning til netop dine behov, har du mulighed for at vælge madrassernes hårdhed. Du har desuden også mulighed for at tilkøbe din foretrukne topmadras.

  Få sengen, der passer præcis til dig

  Hos Delfin Sengecenter har du rig mulighed for at finde netop den kontinentalseng, der passer til dig og dine behov. Du har mulighed for både at tilpasse sengens forskellige komfortfaktorer, samtidig med, at du også kan tilpasse dens ydre til din personlige stil og ønsker. Vi tilbyder et bredt sortiment af kontinentalsenge, så du kan være sikker på at få den bedste nattesøvn. Vi bruger mange timer i sengen til både søvn og afslapning, og vi ved, at den gode komfort og aflastning er en vigtig faktor for god søvn.

  LOOK: 2 x base Box polstret hver for sig eller 2 x base Box med full cover i 210x210 cm

  INKL. Sleep I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)

  En anden topmadras kan tilkøbes

  Jensen Sleep II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

  Jensen Sleep III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

  Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

  StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

  - Norsk søvnkvalitet siden 1947
  - Kontinentalseng uden ben og topmadras er 45 cm høj
  - Jensens madras med mest fleksible fjedre Jensen Aloy® 2.1m (14 cm høj)
  - Madras højde 22 cm
  - Prestige kontinentalseng med polstret kraftig træramme fra bæredygtigt skovbrug
  - Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge     krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.
  - Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger     med madrassen, kan du læse de komplette vilkår. 
  - Jensen madrasser er testet og godkendt iht Møbelfakta.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Prestige Kontinental 210 x 210 cm - King size seng med høj kvalitet
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen