Jensen Supreme Kontinentalseng 140x210 cm - En halvanden mands seng med ekstra længde

140x210
Varenummer: jensensupremekontinental140x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 28.319,40 DKK
Normalpris: 47.199,00 DKK

* Obligatoriske felter

Supreme er prisbelønnede komfort og design.

I en kontinental seng finder du Jensens liggekomfort, når det er allerbedst med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengene har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Ikke desto mindre er det muligt at vælge individuel hårdhedsgrad.
Jensen Supreme Kontinental er med Aloy ® 16 cm pocket fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre. 3 cm latex polstring har gode luft og fugttransporterende egenskab. Dette bevirker at madrasser er mere allergivenlige og hygiejniske. 
Lynlås i liggefladen gør det muligt at tage madrasindlægget ud og vende og dreje det.

Jensen Kontinental seng kan vælges mellem 2 bokse eller Seamless modeller, der leveres med 2 boxe i neutrale betræk, der monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen Kontinentalsenge har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk.
Mulighed for individuelt at vælge grader af hårdhed: Medium, fast og ekstra fast.


INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)
INKL. Runde stål ben

Sengehøjde uden ben og topmadras 45 cm


En anden topmadras kan tilkøbes:
J
ensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

Ekskl. Gavl (Se link ved køb af en anden gavl: https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

Leveringstid 3-5 uger