Jensen Diplomat Kontinentalseng 210 x 210 cm.

210x210
Varenummer: diplomatkontinental210x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 25.667,20 DKK
Normalpris: 39.488,00 DKK

* Obligatoriske felter

Hvis du drømmer om en seng med rigtig meget plads, er du kommet til det rette sted. Og vi snakker rigtig, rigtig meget plads. Kontinentalsengen her fra Jensen har nemlig royale mål. Med sine 210 x 210 cm. er denne sengemodel en såkaldt king size, som er den største sengemål, vi overhovedet forhandler.  

Sengen er designet med Jensens særlige Sense Pocket-fjedersystem med zoneopdelte fjedre. Fjedrene fungerer individuelt og giver din krop støtte lige der, hvor den har brug for det. Med de smarte zoner er du sikret en jævn støtte over hele kroppen. Zonerne byder blandt andet på indbygget lændestøtte.

En stor dobbeltseng med ekstra længde og høj komfort

Med sengens kongelige mål får du ikke kun en seng, hvor der er plads til at brede sig ud. Sengen har nemlig også 10 cm. mere i længden end det klassiske dobbeltsengemål. Som en tommelfingerregel skal din seng være mindst 20 cm. længere end dig. Så hvis du er højere end 180 cm., er en seng med ekstra længde perfekt til dig.

Kontinentalsengen har både gode luft- og frugttransporterende egenskaber, og du vælger selv sengens hårdhed. Det er desuden op til dig, hvilken topmadras, hvilken gavl, hvilke ben og meget mere, du foretrækker til din nye seng.

Har du lyst til at se på flere kontinentalsenge? Så gå på opdagelse i vores store udvalg.

Sådan kontakter du os

Hvis der er noget, du kunne tænke os at spørge os om, kan du nemt skrive til os ved hjælp af vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse inden for 2-4 hverdage og ser frem til at hjælpe dig.

Jensen Diplomat Kontinentalseng er en bestillingsvare, og du kan forvente en leveringstid på mellem 3 og 5 uger fra vores fjernlager.

Sengehøjde uden ben og topmadras 41,5 cm