Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Diplomat Kontinentalseng 210 x 210 cm - King size seng i meget høj kvalitet

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 24.511,80 DKK Regulær pris 40.853,00 DKK
Varenummer
diplomatkontinental210x210

INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)ental

(Kontinental uden ben og topmadras er 41,5 cm høj)

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Jensen Diplomat Kontinentalseng 210 x 210 cm.

  Diplomat Kontinentalseng er designet med individuelle pocket-fjedre, som giver din krop en unik tilpasset støtte lige der, hvor den har brug for det.
  Jensen Diplomat har zoneinddelt Sense 2.0 Pocket fjedersystem med inde bygget lændestøtte. Det særlige fjedersystem er indrettet med en polstring,
  som giver madrassen gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Den leveres i et lækkert møbeltekstil med dobbelte stikninger og 4 farvevalg.

  HÅRDHEDSGRAD: Medium, fast og ekstra fast. 

  Vi forhandler et stort udvalg af kontinentalsenge, som du kan gå på opdagelse i.

  Boxmadras eller Nordic seamles:
  Jensen Boksmadras kan vælges mellem 2 almindelige boxmadrasser og en stor top eller en Nordic Seamless box, 1 kerne og 2 rammer m/lave pocket-fjedre(alt i neutral betræk).Alt monteres i et stort betræk. Seamless er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk. Denne nye sengeløsning giver også mulighed for en hel liggeflade, uden hårde kanter i midten.

  INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)


  En anden topmadras kan tilkøbes

  Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

  Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

  Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

  StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

  INKL. Runde stål ben
  Ekskl. Gavl (Se mere https://www.delfinsengecenter.dk/jensensenge/jensen-gavl

  En stor dobbeltseng med ekstra længde og høj komfort

  Med sengens kongelige mål får du ikke kun en seng, hvor der er plads til at brede sig ud. Sengen har nemlig også 10 cm. mere i længden end det klassiske dobbeltsengemål. Som en tommelfingerregel skal din seng være mindst 20 cm. længere end dig. Så hvis du er højere end 180 cm., er en seng med ekstra længde perfekt til dig.

  Kontinentalsengen har både gode luft- og frugttransporterende egenskaber, og du vælger selv sengens hårdhed. Det er desuden op til dig, hvilken topmadras, hvilken gavl, hvilke ben og meget mere, du foretrækker til din nye seng.

  Har du lyst til at se på flere kontinentalsenge? Så gå på opdagelse i vores store udvalg.

  Sådan kontakter du os

  Hvis der er noget, du kunne tænke os at spørge os om, kan du nemt skrive til os ved hjælp af vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse inden for 2-4 hverdage og ser frem til at hjælpe dig.

  Jensen Diplomat Kontinentalseng er en bestillingsvare, og du kan forvente en leveringstid på mellem 3 og 4 uger fra vores fjernlager.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Diplomat Kontinentalseng 210 x 210 cm - King size seng i meget høj kvalitet
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen