Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Supreme Kontinentalseng 180x210 cm

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 41.854,20 DKK Regulær pris 69.757,00 DKK
Varenummer
jensensupremekontinental180x210

Luksus kontinental fra Jensen og er med Svanemærket

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Drøm dig væk i lækker komfort med denne kontinentalseng fra Jensen. Sengen er designet med de patenterede fjedre Jensen Aloy® 2.1. Fjedrene har en blød og beskyttende overflade, og de er udviklet til at vise ekstra hensyn til specielt skulderområdet.

  Boxmadrassen kan fås betrukket samlet, nemlig Seamless, så dette giver et enkelt og moderne udtryk. Ovenpå boxmadrasserne finder du vendbare madrasser, hvor der er mulighed for et tilpasse den enkelte madras i fasthed, så der opnås optimal komfort for begge parter. Dertil kommer en topmadras, hvor der er mulighed for at vælge præcis dén, du ønsker.

  Opnå optimal liggekomfort

  Kontinentalsengen er kendt for sin ultimative komfort, og denne er ingen undtagelse. Ønsker du dog at personliggøre og optimere liggekomforten endnu mere, er der mulighed for tilkøb af Jensen Exact Comfort Adjustment. Der kan også tilkøbes sengegavl i forskellige designs i samme betræk som kontinentalsengen.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Supreme Kontinentalseng 180x210 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen