Jensen Prestige Kontinentalseng 180 x 210 cm - Dobbelt seng med ekstra længde - Inkl. Topmadras og ben

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 36.771,77  DKK Regulær pris 56.572,00  DKK
Varenummer
prestigekontinental180x210
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • I denne behagelige kontinentalseng finder du topkomfort ved hjælp af Jensens specielle Pocket on Pocket Technology, der giver dig den bedste søvn.
  Det er muligt at tilpasse madrassens hårdhed til netop din præference.
  Madrasserne er hygiejne- og allergivenlige i form af deres Cellex polstring, der hjælper med at transportere fugt og luft, så madrassen holder sig frisk.
  Sengen har hele liggeflader uden hårde kanter i midten, hvilket gør den ekstra behagelig.
  Den er også udstyret med det fantastiske Aloy Pocket fjedersystem, der kommer med en ekstra blød skulderzone, der giver god plads og ekstra komfort gennem natten.

  Byg din egen seng – uden alt det hårde arbejde

  Som en ekstra luksus har du mulighed for at tilpasse din Jensen Prestige Kontinentalseng til lige præcis dine ønsker og behov.
  En god nattesøvn er ekstrem vigtig, og med denne seng får du altid en god start på dagen.
  Du har også mulighed for at vælge din foretrukne topmadras. Ønsker du at læse mere om vores sortiment af topmadrasser, inden du bestemmer dig. Du har også mulighed for at vælge den elegante Seamless løsning, hvor hele rammen tildækkes og giver sengen en ekstra luksusfaktor. Som et ekstra skridt i tilpasningsprocessen kan du vælge sengens tekstilfarve, sengeben og gavl.

  En anden topmadras kan tilkøbes

  Jensen Sleep II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

  Jensen Sleep III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

  Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

  StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

  - Kontinentalseng uden ben og topmadras er 45 cm høj
  - Jensen Aloy® 2.1 Pocket 14 cm med Jensen® Originale Zonesystem
  - Polstret med Cellex XS 4 cm
  -  Madras højde 22 cm
  - Base bund support Pocket 12,5 cm / Jensen Reflect Pocket 7 cm
  - Prestige kontinentalseng med polstret kraftig træramme fra bæredygtigt skovbrug

  - Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge     krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.
  - Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger     med madrassen, kan du læse de komplette vilkår. 
  - Jensen madrasser er testet og godkendt iht Møbelfakta.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Prestige Kontinentalseng 180 x 210 cm - Dobbelt seng med ekstra længde - Inkl. Topmadras og ben
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen