Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Prestige Kontinentalseng 180 x 210 cm - Dobbelt seng med ekstra længde - Inkl. Topmadras og ben

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 33.943,20 DKK Regulær pris 56.572,00 DKK
Varenummer
prestigekontinental180x210

Jensen's luksus kontinental fra Jensen. Svanemærket seng fra Norge.

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • I denne behagelige kontinentalseng finder du topkomfort ved hjælp af Jensens specielle Pocket on Pocket Technology, der giver dig den bedste søvn. Det er muligt at tilpasse madrassens hårdhed til netop din præference. Madrasserne er hygiejne- og allergivenlige i form af deres Cellex polstring, der hjælper med at transportere fugt og luft, så madrassen holder sig frisk. Sengen har hele liggeflader uden hårde kanter i midten, hvilket gør den ekstra behagelig. Den er også udstyret med det fantastiske Aloy Pocket fjedersystem, der kommer med en ekstra blød skulderzone, der giver god plads og ekstra komfort gennem natten.

  Byg din egen seng – uden alt det hårde arbejde

  Som en ekstra luksus har du mulighed for at tilpasse din Jensen Prestige Kontinentalseng til lige præcis dine ønsker og behov. En god nattesøvn er ekstrem vigtig, og med denne seng får du altid en god start på dagen. Du har også mulighed for at vælge din foretrukne topmadras. Ønsker du at læse mere om vores sortiment af topmadrasser, inden du bestemmer dig, kan du klikke her. Du har også mulighed for at vælge den elegante Seamless løsning, hvor hele rammen tildækkes og giver sengen en ekstra luksusfaktor. Som et ekstra skridt i tilpasningsprocessen kan du vælge sengens tekstilfarve, sengeben og gavl.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Prestige Kontinentalseng 180 x 210 cm - Dobbelt seng med ekstra længde - Inkl. Topmadras og ben
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen