Jensen Diplomat Kontinentalseng 180 x 210 cm.

180x210
Varenummer: diplomatkontinental180x210

Bestillingsvare Leveringstid fra fjernlager - 3-5 uger

Specialpris fra 22.601,15 DKK
Normalpris: 34.771,00 DKK

* Obligatoriske felter

Leder du efter en god og behagelig dobbeltseng med ekstra længde? Så kan din søgen stoppe her. Jensens Diplomat Kontinentalseng er designet med individuelle pocket-fjedre, som giver din krop en unik tilpasset støtte lige der, hvor den har brug for det.

Den stabile og jævne støtte sikres af Jensens zoneinddelte Sense Pocket-fjedersystem med indbygget lændestøtte. Det særlige fjedersystem er indrettet med en polstring, som giver madrassen gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

Vi forhandler et stort udvalg af kontinentalsenge, som du kan gå på opdagelse i.

Elegant seng med ekstra længde

Denne model fra Jensen er til dig, der er på udkig efter en dobbeltseng med ekstra længde. Med sine 210 cm. er kontinentalsengen her nemlig 10 cm. længere end de klassiske mål for en dobbeltseng. Tommelfingerreglen lyder, at din seng skal være mindst 20 cm. længere end dig. Så hvis du er højere end 180 cm., er Diplomat-kontinentalsengen her som skabt til dig.

Har du nogle spørgsmål?

Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi har mange års erfaring og vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 2-4 hverdage.

Diplomat-kontinentalsengen på 180 x 210 cm. har en forventet leveringstid fra vores fjernlager på 3-5 uger. Gavl, topmadras og ben medfølger i prisen. Vælg selv de varianter, du foretrækker.

Sengehøjde uden ben og topmadras 41,5 cm