Tempur Rejsepude

Tilbudspris 525,00  DKK Regulær pris 699,00  DKK
Varenummer
TempurRejsepude
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Tag din yndlingspude med, når du ikke skal sove derhjemme – den har samme form og funktion som TEMPUR® Original puden, men er kun halvt så bred.
  Puden leveres med en rejsetaske, der komprimerer pudens størrelse med 70%, når den er pakket.
  Bemærk venligst at puden skal opbevares i sin oprindelige form, og at rejsetasken kun anbefales til brug under transport.

  Tempur rejsepuden har aftageligt og vaskbart betræk ved 60°. Der er også mulighed for tilkøb af ekstra pudebetræk.

  Størrelse: 25x31x10/7 cm

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Rejsepude
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen