Tempur sovemaske

299,00  DKK
Varenummer
Tempursovemaske

 

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Der er intet som en behagelig og uforstyrret nattesøvn. Men hvis vores sanser vækkes, bliver vi det som regel også. Derfor er det vigtigt for din søvn, at du ikke forstyrres undervejs af blandt andet lys. Bliver din søvn forstyrret, fordi du deler soveværelse med en, der ofte går i seng senere end dig? Så kan en god sovemaske måske være løsningen på dit problem. Denne lækre sovemaske fra TEMPUR former sig efter dit ansigts former og dækker tæt for øjnene, så lyset lukkes ude.

  Bløde og behagelige materialer

  Når du vælger en sovemaske, er komforten noget af det vigtigste, du skal have for øje. For hvis masken generer dig bag ørerne eller kilder hen over kinderne, bliver det ikke ligefrem lettere at falde i søvn. TEMPUR-sovemasken her er fremstillet af bløde og behagelige materialer. Desuden er den vatteret omkring ørerne, så den ikke irriterer. Sovemasken er oplagt til brug både derhjemme og på rejser.

  Er på lager

  Leveringstid 1-3 dage

  Du er velkommen til at kontakte os

  Hvis du har nogle spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende en mail på [email protected]. Vi besvarer gerne spørgsmål om specifikke produkter, og vi hjælper også gerne med gode råd. Vi har nemlig mange års erfaring at trække på.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur sovemaske
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille