Tempur sovemaske

299,00  DKK
Varenummer
Tempursovemaske

 

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Der er intet som en behagelig og uforstyrret nattesøvn. Men hvis vores sanser vækkes, bliver vi det som regel også. Derfor er det vigtigt for din søvn, at du ikke forstyrres undervejs af blandt andet lys. Bliver din søvn forstyrret, fordi du deler soveværelse med en, der ofte går i seng senere end dig? Så kan en god sovemaske måske være løsningen på dit problem. Denne lækre sovemaske fra TEMPUR former sig efter dit ansigts former og dækker tæt for øjnene, så lyset lukkes ude.

  Bløde og behagelige materialer

  Når du vælger en sovemaske, er komforten noget af det vigtigste, du skal have for øje. For hvis masken generer dig bag ørerne eller kilder hen over kinderne, bliver det ikke ligefrem lettere at falde i søvn. TEMPUR-sovemasken her er fremstillet af bløde og behagelige materialer. Desuden er den vatteret omkring ørerne, så den ikke irriterer. Sovemasken er oplagt til brug både derhjemme og på rejser.

  Er på lager

  Leveringstid 1-3 dage

  Du er velkommen til at kontakte os

  Hvis du har nogle spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan enten ringe til os på tlf. +45 56 14 55 33 eller sende en mail på [email protected]. Vi besvarer gerne spørgsmål om specifikke produkter, og vi hjælper også gerne med gode råd. Vi har nemlig mange års erfaring at trække på.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur sovemaske
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen