TEMPUR nakke-pude - Perfekt til rejser

Tilbudspris 485,00  DKK Regulær pris 699,00  DKK
Varenummer
TempurNakkepude

 

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Når du har sagt TEMPUR, har du sagt kvalitet. TEMPUR er et af de førende mærker, når det kommer til puder. Og det er de med god grund. De er nemlig især kendte for deres unikke og patenterede memoryskum, som du også får i nakkepuden her. Skummets faste struktur holder på pudens form og sørger for, at din nakke kan slappe af, mens dit hoved hviler. 

  Perfekt til rejser

  Hvis du er på udkig efter den perfekte rejsepude, kan du ånde lettet op. Den er her. TEMPURS nakkepude er perfekt til at tage med på rejser, hvor du skal sidde op i lang tid ad gangen. Det kan for eksempel være på fly- eller togrejser, hvor du får brug for at hvile hovedet uden at anstrenge din nakke. Puden er desuden designet med et aftageligt betræk, som kan vaskes ved 60°.

  Størrelse: 30x28x8 cm

  Leveringstid: 1-3 dage

  Har du spørgsmål?

  Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller på [email protected]. Her vil en af vores kompetente medarbejdere være klar med personlig rådgivning.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR nakke-pude - Perfekt til rejser
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen