TEMPUR nakke-pude - Perfekt til rejser

Tilbudspris 485,00  DKK Regulær pris 699,00  DKK
Varenummer
TempurNakkepude

 

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Når du har sagt TEMPUR, har du sagt kvalitet. TEMPUR er et af de førende mærker, når det kommer til puder. Og det er de med god grund. De er nemlig især kendte for deres unikke og patenterede memoryskum, som du også får i nakkepuden her. Skummets faste struktur holder på pudens form og sørger for, at din nakke kan slappe af, mens dit hoved hviler. 

  Perfekt til rejser

  Hvis du er på udkig efter den perfekte rejsepude, kan du ånde lettet op. Den er her. TEMPURS nakkepude er perfekt til at tage med på rejser, hvor du skal sidde op i lang tid ad gangen. Det kan for eksempel være på fly- eller togrejser, hvor du får brug for at hvile hovedet uden at anstrenge din nakke. Puden er desuden designet med et aftageligt betræk, som kan vaskes ved 60°.

  Størrelse: 30x28x8 cm

  Leveringstid: 1-3 dage

  Har du spørgsmål?

  Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf. +45 56 14 55 33 eller på [email protected]. Her vil en af vores kompetente medarbejdere være klar med personlig rådgivning.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:TEMPUR nakke-pude - Perfekt til rejser
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille