Tempur Kilepude - giver støtter til ryggen og lænden

Tilbudspris 595,00  DKK Regulær pris 799,00  DKK
Varenummer
TempurKilepude
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Denne kileformede støttepude fra Tempur er til dig, der er plaget af smerter og ømhed i ryg og lænd. Pudens hældende design skyder dine hofter fremad, så ryggen let og ubesværet holdes rank.

  Hvis du sidder stille i en stol i mange timer hver dag, kan det med tiden slide på din ryg og skade din holdning. Kilepuden fra Tempur fjerner trykket og belastningen fra din ryg og hjælper dig med at tilte lænden, så ryggen opnår et naturligt og sundt svaj.

  Behagelig støtte til din ryg

  Kilepuden er både god til kontoret, og når du skal arbejde på farten. Pudens kompakte design gør den oplagt til forretningsrejser eller længere køreture. Når vi sidder ned i længere tid ad gangen, har mange af os tendens til at falde sammen i ryggen, fordi vi ikke får den korrekte støtte fra vores sæde.

  Hvis du er interesseret i behagelige støttepuder til rejsen, kan du gå på udkig i vores store udvalg af puder. Her finder du alt fra nakkestøtter og lændepuder til almindelige hovedpuder.

  Størrelse: 40 x 40 x 9/1 cm
   
  Leverings tid 1-3 dage
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Kilepude - giver støtter til ryggen og lænden
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille