Tempur Kilepude - giver støtter til ryggen og lænden

Tilbudspris 595,00  DKK Regulær pris 799,00  DKK
Varenummer
TempurKilepude
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Denne kileformede støttepude fra Tempur er til dig, der er plaget af smerter og ømhed i ryg og lænd. Pudens hældende design skyder dine hofter fremad, så ryggen let og ubesværet holdes rank.

  Hvis du sidder stille i en stol i mange timer hver dag, kan det med tiden slide på din ryg og skade din holdning. Kilepuden fra Tempur fjerner trykket og belastningen fra din ryg og hjælper dig med at tilte lænden, så ryggen opnår et naturligt og sundt svaj.

  Behagelig støtte til din ryg

  Kilepuden er både god til kontoret, og når du skal arbejde på farten. Pudens kompakte design gør den oplagt til forretningsrejser eller længere køreture. Når vi sidder ned i længere tid ad gangen, har mange af os tendens til at falde sammen i ryggen, fordi vi ikke får den korrekte støtte fra vores sæde.

  Hvis du er interesseret i behagelige støttepuder til rejsen, kan du gå på udkig i vores store udvalg af puder. Her finder du alt fra nakkestøtter og lændepuder til almindelige hovedpuder.

  Størrelse: 40 x 40 x 9/1 cm
   
  Leverings tid 1-3 dage
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Kilepude - giver støtter til ryggen og lænden
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen