Tempur Dual Boxmadras 90x200 cm - Inkl. 8 cm Tempur topmadras

Tilbudspris 11.036,18  DKK Regulær pris 16.499,00  DKK
Varenummer
tempurdualbox90
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
Delbetaling
368 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 11.037 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 368 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.037 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • TEMPUR® Dual Box får både de trykaflastende fordele og springmadrassens bevægelighed. Følelsen af vægtløshed skyldes kombinationen af sengebundenes fleksible Pocketfjedre og den store trykaflastende topmadras, som ligger godt og fast over dem. Topmadrassens non-slip betræk sikrer yderligere, at den aldrig kravler ud over sengekanten, ligesom et solidt samlebeslag sørger for, at de to sengebunde altid står helt side om side - uanset, hvor meget børnene hopper i dem.

  • Inkl. Tempur Pro Plus SmartCool 
   TEMPUR®️ Topper Pro Plus er en 8 cm høj topmadras, der er fremstillet af det unikke TEMPUR®️ Advanced Materiale. Topmadrassen tilpasser sig efter din kropsform og tilbyder ultimativ trykaflastning. SmartCool™️ betrækket sikrer en kølende og behagelig nattesøvn. Vaskbart ved 40 grader
   Vælg mellem Soft eller Medium 
  • INKL. Runde 1 sæt (4 stk.) runde stål ben (Kan opgraderes til Tempur ben)
   Ekskl. Gavl

   

   

  - Bredde 90 cm
  - Længde 200 cm 
  - Højde på box uden ben og top 32 cm
  - Opbygget med lamelbund og Pocketfjedre
  - Vælg mellem 4 forskellige farver
  - Ramme af 40 mm massivt kernetræ
  - Fuldpolstret med slidstærkt og smudsafvisende betræk
  - 15 års garanti på topmadras
  - 5 års garanti på boksen

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Dual Boxmadras 90x200 cm - Inkl. 8 cm Tempur topmadras
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen