Tempur Dual Boxmadras 90x200 cm - Inkl. TEMPUR®️ Topmadras 8 cm Pro Plus

Tilbudspris 10.724,35  DKK Regulær pris 16.499,00  DKK
Varenummer
tempurdualbox90
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 749,25  DKK og spar 25%
Delbetaling
358 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 10.725 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 358 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.725 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • TEMPUR® Dual Box - Oplev vægtløshed i din søvn

  Med TEMPUR® Dual Box får du det bedste fra to verdener – de trykaflastende fordele fra TEMPUR® og den dynamiske bevægelighed fra en springmadras. Denne seng sikrer en følelse af vægtløshed, ikke på grund af afstanden til gulvet, men takket være en unik kombination af fleksible pocketfjedre og en trykaflastende topmadras, der tilpasser sig din kropsform og giver optimal støtte.

  Vigtige Detaljer:

  • Farvevalg: Tilgængelig i farverne mørk og lys grå, grøn eller blå – vælg den, der passer bedst til dit soveværelse.
  • Topmadras:TEMPUR®️ Topmadras Pro Plus er en 8 cm høj topmadras, der er fremstillet af det unikke TEMPUR®️ Advanced Materiale. Topmadrassen tilpasser sig efter din kropsform og tilbyder ultimativ trykaflastning. SmartCool™️ betrækket sikrer en kølende og behagelig nattesøvn. Vaskbart ved 40 grader

  Tilpas Din Seng:

  • Ben: Inkluderer runde stålben. Gavl er ikke inkluderet i den viste pris.
  • Gavl: Vælg mellem 4 forskellige gavle for at fuldende dit perfekte soveplads.

  Husk at vælge både ben og gavl for at sikre den fulde TEMPUR® oplevelse, der vil transformere din nattesøvn. Priser er eksklusive gavl.

  - Bredde 90 cm
  - Længde 200 cm 
  - Højde på box uden ben og top 32 cm
  - Opbygget med lamelbund og Pocketfjedre
  - Vælg mellem 4 forskellige farver
  - Ramme af 40 mm massivt kernetræ
  - Fuldpolstret med slidstærkt og smudsafvisende betræk
  - 15 års garanti på topmadras
  - 5 års garanti på boksen

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Dual Boxmadras 90x200 cm - Inkl. TEMPUR®️ Topmadras 8 cm Pro Plus
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille