Felic sovesofa 142x195 cm

5.999,00  DKK
Varenummer
felicsovesofa
Delbetaling
200 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 5.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Opdag Komforten med Felic Sovesofaen

  Introducerer Felic sovesofaen, det ultimative valg til dit gæsteværelse eller sommerhus. Denne sovesofa kombinerer simpel funktionalitet med stil, hvilket gør den ideel til hverdagsbrug og som en ekstra soveplads. Med sin nemme foldemekanisme kan Felic sovesofaen hurtigt omdannes fra en elegant sofa til en behagelig dobbeltseng.

  Farver og Materialer: Felic sovesofaen fås i et bredt udvalg af farver, så du kan vælge den, der passer bedst til din stil og dit rum. Vælg mellem elegante koniske sorte træben eller moderne runde metalben på 14 cm, der tilføjer et touch af raffinement til enhver indretning.

  Dimensioner:

  • Højde: 83 cm
  • Bredde: 219 cm
  • Dybde: 82 cm
  • Siddehøjde: 45 cm
  • Liggemål: 142 x 195 cm

  Perfekt til at tilføje funktionalitet og stil til små rum, tilbyder Felic sovesofaen både komfort og alsidighed. Uanset om du søger en smart løsning til gæster eller bare ønsker at maksimere din plads, er Felic sovesofaen det ideelle valg. Bestil din i dag og oplev den perfekte kombination af form og funktion

  Besøg i Butik: Da vi desværre ikke har alle vores produkter udstillet i vores fysiske butikker, anbefaler vi, at du kontakter os via telefon eller e-mail, før du besøger os. På denne måde kan vi sikre, at det produkt, du ønsker at se, er tilgængeligt.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Felic sovesofa 142x195 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille