Malabo Lux Sovesofa - Kan laves til hjørnesofa.

7.649,00  DKK
Varenummer
malaboluxsovesofa
Delbetaling
255 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 7.649 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 255 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.649 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Malabo Lux

  Malabo Lux er en to personers sovesofa eller bare normal hjørnesofa alt efter hvordan den tilpasses af dig. Yderst idéel til en lejelighed eller en stue. Den laves i høj kvalitet slidstærkt stof med matindale på 74.000 og op. Der er 8 ugers levering da den specielt fremstilles efter ordre.

  Hvis der ønskes en speciel tilpasning af delene kan det skrives i kommentarfeltet.

  Muligheder for venstre og højre udvidelse er der for at kunne spejlvende sofaen i den retning hjørnet er, højre og vemstre siderne er set forfra. En af siderne skal have udvidelse da Malabo Lux skal laves som hjørnesofa.

   

  Standardkofigurationen er som set på første billede.

   

  Sofa position (uden armlæn):

  Bredde: 135 cm Dybde: 92 cm Højde: 80 cm

  Sofa position (A2 armlæn):

  Bredde: 161 cm Dybde: 92 cm Højde: 80 cm

  Sofa position (A3 armlæn):

  Bredde: 177 cm Dybde: 92 cm Højde: 80 cm

  Sofa position (A8 armlæn):

  Bredde: 159 cm Dybde: 92 cm Højde: 80 cm

   

  Sovemål: 140x200 cm

  Puderne kan vælges med eller uden knapper, der er tre forskellige armlæn som kan vælges imellem, alle er inkluderet i prisen.

   I vores fysiske butikker har vi desværre ikke alle produkter udstillet. Ring eller skriv til os, inden du kører

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Malabo Lux Sovesofa - Kan laves til hjørnesofa.
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen