INNOVATION Dublexo sovesofa med styletto ben 115x210 cm

9.715,00  DKK
Varenummer
dublexoudenarmlæn
    Delbetaling
    324 kr. pr. måned
    10
    20
    30
    Ved et samlet kreditbeløb på 9.715 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 324 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.715 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

    Hvis en af de tre standardstoftyper  (527, 558, 563 ) vælges,
    er der kun 2-4 ugers levering og tilbudsprisen gælder kun i 3 farver

   •  
   •  
    5 stjerner på Google
   • Dublexo sovesofaen er perfekt til afslapning eller en hurtig lur. Alsidigheden af ​​det delte ryglæn med justerbar tilbagelægning i flere niveauer giver fleksibel og behagelig siddeplads til enhver lejlighed.

    FUNKTION:

    Dublexo udformet på en robust stålramme, der har en behagelig Pocketfjedre madras med indbygget topmadras. Ved denne kombination er du sikker på at blive støttet, mens du sidder og slapper af i oprejst eller afslappet stilling, og hvis venner eller familie beslutter at blive over, skal du bare lægge ryglænene og lade dem nyde en behagelig hvile på denne 115-210 cm seng.

    Madras hårdhed blød/medium

    • Mål: H82 x B210 x D91 cm

    Hvis en af de tre standard stoftyper (527, 558, 563 ) vælges er der kun 2-4 ugers levering,
    Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges da de fremstilles efter ordre.

    Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

    I vores fysiske butikker har vi desværre ikke alle produkter udstillet. Ring eller skriv til os, inden du kører ud til butikkkerne

    Udvendige mål:

    Sofa dybde 91 cm
    Sofa Bredde 210 cm
    Sofa Højde 82 cm
    Sædedybde 53 cm
    Sædehøjde 44 cm

    Senge mål:

    Sengebredde 115 cm
    Sengelængde 210 cm
    Sengehøjde 44 cm
    Madras Højde 22 cm

    Madras:

    Pocket Spring Dual lag på lag
    Hyper blødt skum, der giver en ekstra blød følelse. 


    Skriv din egen anmeldelse
    Du anmelder:INNOVATION Dublexo sovesofa med styletto ben 115x210 cm
    Din bedømmelse
    •      
     Professionel og kvalitetsbevidst service

     Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

     Martin

    •      
     Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

     Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

     Steen

    •      
     Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

     Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

     Zille