INNOVATION Dublexo Sovesofa

Leveringstid 2-4 uger
Fra pris:
10.875,00 DKK
Varenummer
dublexoudenarmlæn
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Dublexo sovesofaen er perfekt til afslapning eller en hurtig lur. Alsidigheden af ​​det delte ryglæn med justerbar tilbagelægning i flere niveauer giver fleksibel og behagelig siddeplads til enhver lejlighed.

  FUNKTION:

  Dublexo udformet på en robust stålramme, der har en behagelig Pocketfjedre madras med indbygget topmadras. Ved denne kombination er du sikker på at blive støttet, mens du sidder og slapper af i oprejst eller afslappet stilling, og hvis venner eller familie beslutter at blive over, skal du bare lægge ryglænene og lade dem nyde en behagelig hvile på denne 115-210 cm seng.

  Madras hårdhed blød/medium

  • Mål: H82 x B210 x D91 cm
  • Siddehøjde 44 cm
  • Liggemål: 115 x 210 cm

  Hvis en af de tre standard stoftyper (527, 558, 563 ) vælges er der kun 2-4 ugers levering,
  Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges da de fremstilles efter ordre.

  Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

  I vores fysiske butikker har vi desværre ikke alle produkter udstillet. Ring eller skriv til os, inden du kører

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:INNOVATION Dublexo Sovesofa
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen