INNOVATION Dublexo sovesofa med styletto ben 115x210 cm

9.715,00  DKK
Varenummer
dublexoudenarmlæn
    Delbetaling
    324 kr. pr. måned
    10
    20
    30
    Ved et samlet kreditbeløb på 9.715 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 324 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.715 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

    Hvis en af de tre standardstoftyper  (527, 558, 563 ) vælges,
    er der kun 2-4 ugers levering og tilbudsprisen gælder kun i 3 farver

   •  
   •  
    5 stjerner på Google
   • Dublexo sovesofaen er perfekt til afslapning eller en hurtig lur. Alsidigheden af ​​det delte ryglæn med justerbar tilbagelægning i flere niveauer giver fleksibel og behagelig siddeplads til enhver lejlighed.

    FUNKTION:

    Dublexo udformet på en robust stålramme, der har en behagelig Pocketfjedre madras med indbygget topmadras. Ved denne kombination er du sikker på at blive støttet, mens du sidder og slapper af i oprejst eller afslappet stilling, og hvis venner eller familie beslutter at blive over, skal du bare lægge ryglænene og lade dem nyde en behagelig hvile på denne 115-210 cm seng.

    Madras hårdhed blød/medium

    • Mål: H82 x B210 x D91 cm

    Hvis en af de tre standard stoftyper (527, 558, 563 ) vælges er der kun 2-4 ugers levering,
    Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges da de fremstilles efter ordre.

    Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

    I vores fysiske butikker har vi desværre ikke alle produkter udstillet. Ring eller skriv til os, inden du kører ud til butikkkerne

    Udvendige mål:

    Sofa dybde 91 cm
    Sofa Bredde 210 cm
    Sofa Højde 82 cm
    Sædedybde 53 cm
    Sædehøjde 44 cm

    Senge mål:

    Sengebredde 115 cm
    Sengelængde 210 cm
    Sengehøjde 44 cm
    Madras Højde 22 cm

    Madras:

    Pocket Spring Dual lag på lag
    Hyper blødt skum, der giver en ekstra blød følelse. 


    Skriv din egen anmeldelse
    Du anmelder:INNOVATION Dublexo sovesofa med styletto ben 115x210 cm
    Din bedømmelse
    •      
     Super god kundeservice

     De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

     Karina C. Andersen

    •      
     Utrolig god service

     Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

     Mariam Walid

    •      
     Kompetent vejledning

     Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

     Anne Lise Torbensen