Dunlopillo Pure Elevationsseng - Eksklusiv Komfort og Ergonomisk Design - Black month spar 45%

Leder du efter en helt uovertruffen elevationsseng? Så skal du helt klart kigge nærmere på Dunlopillos Pure elevationsseng her hos Delfin Sengecenter. Med denne elevationsseng får du dejlig sovekomfort og et enkelt design, som vil falde i de flestes smag. Elevationssengen fås i et hav af forskellige størrelser, så ingen skal blive snydt for en nats søvn, man sent vil glemme.

Nedenfor finder du alle de elevationssenge fra Dunlopillo, vi forhandler, så det er bare om at gå på opdagelse. Vær desuden opmærksom på, at leveringstiden på elevationssengene er på op til 2-4 uger afhængig af sengens størrelse. Der er tilmed 5 års fabriksgaranti på sengens motor samt 15 års fabriksgaranti på madrassen – en klar fordel.

19 varer

Faldende orden
pr. side

Vælg mellem flere forskellige Pure-elevationssenge fra Dunlopillo 

Dunlopillos elevationssenge har 28 justerbare trælameller, som giver dig en supergod komfort, uanset om du ligger helt ned eller justerer sengen, så du kommer op i højden. Helt perfekt for dig, som nyder at tage en god bog med ind i sengen eller kommer ned i gear ved at se din yndlingsserie eller tv-program om aftenen. Madrassen har tilmed 7 komfortzoner, som sikrer dig en optimal liggekomfort, uanset hvordan sengen er justeret. Den mindste størrelse på sengene er 80 x 200, og den største er 180 x 210.

Hvis du ønsker at øge helhedsindtrykket og give sengen en æstetisk detalje, kan du tilføje en smuk hovedgavl – også fra Dunlopillo. Et godt udvalg af disse kan du naturligvis finde hos os. Sengene fås desuden i enten sort eller grå, så du kan vælge den farve, der tiltaler dig mest. Vi forhandler sengene i to forskellige nuancer af grå. Alle farverne er neutrale og vil helt sikkert pryde ethvert soveværelse.

Med en elevationsseng følger også pleje, så sengen kan holde sig i gang i mange år fremover. Det er derfor vigtigt, at sengen får den nødvendige opmærksomhed. Vi anbefaler, at de bevægelige dele smøres en gang om året for at sikre, at sengen ikke giver lyd fra sig, når du eleverer den. Her anbefaler vi desuden, at du bruger en syrefri olie til formålet.

Delfin Sengecenter har den rette seng for dig 

Har du lyst til at kigge nærmere på det gode udvalg af øvrige senge fra Dunlopillo? Dette har du rig mulighed for at gøre hos Delfin Sengecenter. Vi forhandler flere forskellige senge, så du kan vælge efter behov. Se bare Dunlopillos kontinentalsenge fra enten Pure- eller Passion-serien, der vil være et godt valg for dig, som ikke er på udkig efter en elevationsseng, eller dig, som måske gerne vil prøve noget nyt. Husk at vi også forhandler Dunlopillos topmadrasser, baby- og juniormadrasser samt det nødvendige tilbehør hertil.

Er du i tvivl om noget angående elevationssengene, eller ønsker du vejledning til, hvilken elevationsseng du skal investere i? Vi hos Delfin Sengecenter vil meget gerne hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 56 14 55 33 eller skrive til vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.