Hestbæk Sovesofa model 33 - Ben i børstet rustfrit stål

15.957,00  DKK
Varenummer
hestbæk33
Delbetaling
532 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 15.957 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 532 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.957 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Designet sovesofa fra hestbæk

 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Sovesofaen er i høj kvalitet, som kommer med springindlæg.
  Fuldpolstret dobbelt sovesofa med ben i børstet rustfrit stål og springindlæg. Perfekt til sommerhus, gæsteværelse eller stue. Flot eksklusiv finish.  Derudover kan du tilkøbe sengetøjspose

  Udvendige mål:
  Længde 190 = L: 198 x D: 82 x Sidde højde: 48 cm
  Sove Mål: 142x190 cm

  Længde 200 = L: 208 x D: 82 x Sidde højde. 48 cm
  Sove Mål: 142x200 cm

  Længde 210 = L: 218 x D: 82 x Sidde højde 48 cm
  Sove Mål: 142x210 cm

  Mål og valgmuligheder for Hestbæk sovesofa

   Sovesofaen fås i mange farver fra grå til lilla og stoftyper som:

  • Kira
  • Torino
  • Prato (Prato 600 er på tilbud nu (Se relateret produkter)
  • Asti
  • Como
  • Aja
  • San Marino.

  Det giver dig mange muligheder for at vælge den farve og stoftyper, der passer til dig og din indretning

  Mange sovesofaer fra Hestbæk hos Delfin Sengecenter

  Hos Delfin Sengecenter har vi et stort udvalg af kvalitetsrige sovesofaer fra Hestbæk i forskellige designs. Så hvad end du er til et klassisk tremmesofa-look eller noget mere moderne, finder du det hos os.

   

  Udvendige mål:
  Længde 190 = L: 198 x D: 82 x Sidde højde: 48 cm
  Sove Mål: 142x190 cm

  Længde 200 = L: 208 x D: 82 x Sidde højde. 48 cm
  Sove Mål: 142x200 cm

  Længde 210 = L: 218 x D: 82 x Sidde højde 48 cm
  Sove Mål: 142x210 cm

   

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Hestbæk Sovesofa model 33 - Ben i børstet rustfrit stål
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille