Innovation Aslak Sovesofa 140x200 cm - farve 525 - M/ Soft Spring madras i 18 cm

Tilbudspris 7.999,00  DKK Regulær pris 10.650,00  DKK
Varenummer
aslaklager
Delbetaling
267 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 7.999 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 267 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Oplev ultimativ komfort og alsidighed med vores Aslak sofa, hvor det matte sorte stel og elegante lameller kombineret med ben i lakeret egetræs skaber et tidløst design. Aslak sofaen er ikke blot en visuel fornøjelse, men også funktionel med en række smarte features.

  Design og Funktion:

  Aslak sofaens enkle og alsidige design er præget af fine lyse egebene, der tilføjer en luksuriøs touch til ethvert rum. Ryggen kan justeres i tre positioner, og som seng kan nakkestøtten tilpasses i hele fire positioner, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din sidde- eller liggeposition efter behov.

  Mål:

  Højde: 100 cm
  Bredde: 200 cm
  Dybde: 60 cm
  Siddehøjde: 47 cm
  Liggemål: 140 x 200 cm

  Madras:

  Aslak sofaen leveres med en Soft Spring madras, der måler 18 cm i tykkelse. Denne ultrabløde madras har en kerne af åndbare pocket fjedre (10 cm), polstret med 5 cm meget blødt skum øverst og 3 cm kompakt skum nederst for øget holdbarhed. Den traditionelle springmadras er ideel for dem, der ønsker en fjedrende medium/blød madras og er særligt behagelig for børn og unge, der bruger den dagligt.

  Luksuriøst Rygbetæk:

  Inkluderet i prisen er et luksuriøst rygbetæk, der gør det ideelt for dem, der ønsker at placere sovesofaen fritstående midt i rummet.

  Opbevaringsplads:

  Aslak sofaen har smart opbevaringsplads gemt under sig, hvilket gør det let at opbevare dyner og puder uden at gå på kompromis med pladsen.

  Ekstra Beskyttelse:

  For at bevare din sovesofa i optimal stand anbefales det at tilføje en rullemadras, der ikke kun beskytter mod sved og pletter, men også forbedrer komforten yderligere.

  Oplev den perfekte kombination af stil, funktionalitet og komfort med vores Aslak sofa - skabt til at imødekomme dine behov og berige dit hjem.

   Kan bestilles i andre farver, se relateret produkter

   

   

  Udvendige mål:

  Sofa dybde 95 cm
  Sofa Bredde 200 cm
  Sofa Højde 82 cm
  Sædedybde 55 cm
  Sædehøjde 47 cm

  Sove mål:

  Sengebredde 120 cm
  Sengelængde 200 cm
  Sengehøjde 47 cm
  Madras Højde 18 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Innovation Aslak Sovesofa 140x200 cm - farve 525 - M/ Soft Spring madras i 18 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen