INNOVATION Splitback sovesofa med Frej armlæn - Valg armlæn mellem egetræ eller røget egetræ

11.700,00  DKK
Varenummer
splitbackfrejarm
       Delbetaling
       390 kr. pr. måned
       10
       20
       30
       Ved et samlet kreditbeløb på 11.700 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 390 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.700 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

       Hvis en af de 6 standardstoftyper (216, 507, 521, 525, 531, 580 ) vælges,
       er der kun 2-4 ugers levering og tilbudsprisen gælder kun i 6 farver

        

      •  
      •  
       5 stjerner på Google
      • Splitback Frej Sovesofa fra INNOVATION 

       Dansk design er mest tydeligt i Splitback Frej sovesofaen.. Det flotte og smukke Frej egetræsarmlæn udstråler charmen af ​​dansk design og er iøjnefaldende. Tilføj en splitstol for et komplet modulopbygget koncept.

       Der er et bevidst og utrætteligt fokus på enkelhed og funktionalitet. Det rene, nærmest puritanske design kombineret med den varme, indbydende fornemmelse af massiv naturlig eg inviterer brugeren til at læne sig tilbage, slappe af og nyde dansk komfort.

       Madrassen har Individuelle pocket-fjedre i disse modeller sikrer, at hver enkelt fjeder komprimeres for bedre støtte – uanset om det er i siddende eller sovestilling. Det høje elastiske skumbetræk hjælper madrassen med at ånde, samtidig med at den giver blød topstøtte.

       Sengen kan indstilles i 4 forskellige positioner - opstående, høj vinkel, lav vinkel og liggeposition. Dette gælder for begge sider.

       Sovemål: 115x210 (LxB)

       Hvis en af de 6 standard stoftyper (216, 507, 521, 525, 531, 580 ) vælges er der kun 2-4 ugers levering,
       Det bliver øget til 13-15 uger hvis en af de særlige stoftyper vælges da de fremstilles efter ordre.

       Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

       I vores fysiske butikker har vi desværre ikke alle produkter udstillet. Ring eller skriv til os, inden du kører ud til butikkerne.

       Du kan anmode om at få tilsendt op til 3 stofprøver for at finde den der passer dig bedst.

        

       Udvendige mål

       Sofa dybde 99 cm
       Sofa Bredde 232 cm
       Sofa Højde 80 cm
       Sædedybde 55 cm
       Sædehøjde 40 cm
       Armhøjde 56 cm

       Sove mål

       Sengebredde 115 cm
       Sengelængde 210 cm
       Sengehøjde 40 cm
       Madras Højde 19 cm

       Skriv din egen anmeldelse
       Du anmelder:INNOVATION Splitback sovesofa med Frej armlæn - Valg armlæn mellem egetræ eller røget egetræ
       Din bedømmelse
       •      
        Professionel og kvalitetsbevidst service

        Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

        Martin

       •      
        Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

        Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

        Steen

       •      
        Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

        Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

        Zille