Jensen Sleep III Split topmadras - latex kerne - Duo-topmadras er specielt udviklet til elevationsseng

Leveringstid 3-4 uger
Kun %1 tilbage
Fra 8.680,09  DKK Regulær pris 13.354,00  DKK
Varenummer
jensensoftlineIIIsplit
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Jensen Sleep III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber.

  Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere.

  Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengekliamet renere friskere.

  Fibrene i Quallfil* Allerban* har fire luftkanaler, som sørger for udluftning af topmadrassen og samtidlig beholder sin spænstighed og form. Allerban fibrene hæmmer udviklingen af mug og støvmider.

  Med denne funktion kan anbefales til allergikere.

  Duo-topmadras er specielt udviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng- samtidig med at du har mulighed individuel elevation.
  Split-top kan bestilles i str. 160/180x200, 180x210 og 210x210 cm. 90 cm slids i den ene ende.

  Topbetrækket er svanemærket og kan vaskes ved 60*C. Lynlåsene er skjult. Ved vask deles i to og hver del vaskes separat.

   Leveringstid ca. 2-4 uger

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Sleep III Split topmadras - latex kerne - Duo-topmadras er specielt udviklet til elevationsseng
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen