Kaagaard 520 elevationsbund

Kun %1 tilbage
Fra 5.229,00  DKK
Varenummer
520elbund
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Delbetaling
  175 kr. pr. måned
  10
  20
  30
  Ved et samlet kreditbeløb på 5.229 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 175 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 5.229 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

  Elevationsbund nr. 520 

  28 grå overliggende formspændte lameller, hvoraf 5 lameller er justerbare.

  Lamelbredde: 35 mm.
  Tykkelse/højde: 110 mm.

  Bredde (70, 80, 85, 90, 100, 120 samt 140 cm.)
  Længde (190 eller 200 cm. – samt 90 x 210 cm.)

  Leveres samlet.

  Ny generation af elevationsbund med indbygget motor i rammen, hvilket giver fuld frihøjde under sengen.
  Med en elevationsbund kan hoved/nakke og fodende indstilles med den medfølgende fjernbetjening.
  De formspændte lameller tilpasser sig din kropsvægt og gør din madras ekstra fleksibel, hvilket betyder en bedre og sundere nattesøvn.

  En elevationsbund er det rette valg for dig, som ønsker at sidde i sengen og læse, se TV eller blot slappe af med fødderne oppe.

  Elevationsbunden kan benyttes til vores sengerammer med sengeskuffe under, da motoren er integreret i elevationsbundens ramme.

  Leveringstid 2-4 uger)

  Tilkøb trådløs fjernbetjening 

  Maximum vægten på 150 kg. er en ligelig fordeling af vægten over hele liggeoverfladen.

   

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Kaagaard 520 elevationsbund
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille