Messina Skuffe Seng i Kernebøg

Leveringstid 2-3 uger
Kun %1 tilbage
Fra 8.295,00  DKK
Varenummer
messinabøg
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Messina sengeramme i massiv kernebøg

   
  Dobbeltseng med 4 skuffer, hvilket er yderst praktisk til for dig der gerne vil kunne opbevare sengetøj og pyntepuder direkte under senge stellet.
  Dette sengestel fremstår robust og solidt i et minimalistisk design. Skufferne har ingen greb, og ruller let ud fra sengestellet når du skal bruge dem
   
  Hovedgavl 66 cm
  Fodgavl     44,5 cm
  sidehøjde  42 cm
  Skuffer Højde: 26 cm
   
  udvendige mål bredde + 6 cm
   
  Tilkøb af top gavl, kan monteres må gavlen. beslag til montering følger med, så man kan justere højden på gavlen (gavl højde 22 cm)
   
  Tilkøb af sengebord, sengebord kan monteres på rammen. Sengebord er med en lille skuffe. (leveres i sæt med 2 stk.)
  Bredde: 38,7cm
  Dybde: 27,5cm
   
  Ekskl. bund, madras, sengebord  og top gavl.(relaterede produkter)

   Hvis i ønsker elevationsbunde, er der mulighed for at tilkøbe kaagaard elevationsbunde med indbygget motor i rammen, hvilket giver fuld frihøjde under sengen. (se relateret produkter)

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Messina Skuffe Seng i Kernebøg
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen