Mogensen Trend Skab Udstillingsmodel

Tilbudspris 8.598,00  DKK Regulær pris 18.998,00  DKK
Varenummer
MogensenTrendSkab
Delbetaling
287 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 8.598 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 287 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.598 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • UDSTILLINGSMODEL
   
   

  Mogensen Trend fastskab m/2 skydedøre med spejl

  Korpus har fast højde på 218 cm, og er i grå antrasit
  Dybde 62,5 cm
  Indhold i skabet hvid melamin.
  6 stk. Hylde a 36,8 cm
  3 stk. Skuffe farvet a 36,8 cm
  1 stk. Hylde m/gitter 36,8 cm
  1 stk. trådkurv a 36,8 cm
  1 stk. skoudtræk a 36,8 cm
  1 stk bøjlestang a 97,6 cm
  1 stort hylde a 97,6 cm
  2 stk bøjlespot
   
  Købes, tages ned og afhentes fra Østerbro butikken.
   
  KAN IKKE LEVERES
   
   
   
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Mogensen Trend Skab Udstillingsmodel
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille