Temprakon Zone Varm - Vinterdyne i Gåsedun - indbygget aktiv temperatur regulering

Kun %1 tilbage
Fra 2.659,30  DKK Regulær pris 3.799,00  DKK
Varenummer
temprakonvarmzone
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Temprakon Zone Varm (Vinterdyne) er en blød og lækker dyne 

  Temprakon dyner er med indbygget aktiv temperatur regulering i både vår og fyld og ens på begge sider.  
  Fyldet i dynen er vores specialudviklede TempraDown, der er en blanding af 70% lækre bløde gåsedun og 30% TempraCool mikrokapsler. 
  Våret er fremstillet i 100% bomuld og er belagt med TempraCool mikrokapsler på indersiden af dynens midterste kassetter for optimal varmeregulering.

  Dynen smyger sig om krop­pen og virker aktivt med at regulere din kropstem­peratur. Den køler dig, når du har det varmt - og varmer dig, når du har det koldt.
   
  Dynen er åndbar. Overskydende varme, fugt og damp lettere væk fra kroppen. 
   
  Temprakon Zone har ventilationsstruktur i kanten af dynen, så det bliver lettere at lede varm luft og fugt væk.
   
  Temprakon fyld i dynerne er kombineret med en space certificeret Temprakon frech teknologi. En effektiv antimikrobiel teknologi, der elminerer bakterier og støvmidler

  Vaskbart ved 60 grader, anvend Ringsted dun vask uden enzymer.

   
  140x200 cm.  Fyldvægt 650g -   leveringstid 1-3 dage
  140x220 cm.  Fyldvægt 715g-    leveringstid 1-3 dage
  200x220 cm.  Fyldvægt 1020g-  leveringstid 4-8 dage
  240x220 cm.  Fyldvægt 1225g-  leveringstid 4-8 dage
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Temprakon Zone Varm - Vinterdyne i Gåsedun - indbygget aktiv temperatur regulering
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille