Tempur Spring Box 160x200 cm - " INKL. TEMPUR PRO PLUS SMARTCOOL MADRAS

Tilbudspris 37.499,25  DKK Regulær pris 49.999,00  DKK
Varenummer
springboxproplus160
Delbetaling
1.250 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 37.500 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 1.250 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 37.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Oplev Luksuriøs Komfort med Tempur Spring Box

  Vores Tempur Spring Box er designet til at give dig den ultimative søvnoplevelse. Bygget med avancerede Pocketfjedre, kombinerer denne sengebund det bedste af både støtte og komfort. De indbyggede fjedre arbejder i harmoni med vores trykaflastende Tempur madrasser for at skabe en perfekt balance, der tilpasser sig din krops unikke konturer.

  Stilrent Design og Robust Konstruktion

  Med sit enkle og svævende udseende, tilfører Tempur Spring Box en følelse af lethed og elegance til dit soveværelse. Den robuste sengebund er designet til at bevare sin kvalitet igennem tiden, mens de indbyggede Pocketfjedre sikrer en langvarig og stabil støtte.

  Tilpasset Komfort

  Vælg den TEMPUR® følelse, der passer bedst til dig, for optimal komfort og støtte:

  • Soft: En blød madrasfølelse med kroptilpasset støtte.
  • Medium: Ideel balance mellem komfort og støtte med en medium madrasfølelse.
  • Medium Firm Hybrid: Respons fra præcision microfjedre kombineret med tilpasset støtte for en medium-fast madrasfølelse.
  • Medium Firm: Fri bevægelighed og tilpasset støtte med en medium-fast madrasfølelse.

  Den rette madras sikrer, at din skulder har plads, når du ligger på siden, og din rygrad forbliver lige - præcis som når du står op.

  Detaljer:

  • Inkluderer elegante 15 cm pynteben.
  • Gavl sælges separat.

  Tag det første skridt mod en bedre nattesøvn og vælg Tempur Spring Box - hvor eksklusiv komfort møder varig støtte.

   

   

  - Rammen er af massivt træ
  - Box inkl. ben uden madras højde 40 cm
  - 14 forskellige farve kombinationer
  - Fås i stof eller læder
  - Passer til alle Tempur madrasser
  - Tempur Pro Plus SmartCool madras højde 25 cm
  - Dansk produceret på egen fabrik
  - Kvalitetsstemplet og anerkendt af NASA
  - OekoTex, Hygiejnisk sovemiljø
  - Tempur madrasser har 15 års fuld garanti
  - Tempur ramme har 10 års garanti

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Spring Box 160x200 cm - " INKL. TEMPUR PRO PLUS SMARTCOOL MADRAS
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille