Vandsenge

Her finder du vores store udvalg af vandsenge. Vandsenge er stadig den dag i dag noget af det ypperste inden for sengekomfort. Du kan nemlig selv være med til at regulere både temperaturen og hårdheden på din seng. Det er blandt andet også en af grundene til, at vandsenge kan anbefales til personer, der lider af rygsmerter.

Delfin Sengecenter har solgt vandsenge i 33 år. Derfor mener vi, at vi kan tilbyde noget af markedets bedste rådgivning. Læs med her for at finde ud af, hvorfor du måske skal overveje en vandseng til dit soveværelse.

6 vare(r)
Pris fra:
17.290,00 DKK
Pris fra:
20.160,00 DKK
18%
Tilbud
Specialpris fra 22.999,00 DKK
Normalpris: 28.120,00 DKK
6 vare(r)

Den perfekt seng til allergikere

Lider du af støvallergi? Så er en vandseng et rigtigt godt valg for dig. En vandseng er nemlig den absolut bedste seng for allergikere. På grund af sengens opvarmning er den meget tør og derfor fri for husstøvmider.

De fleste almindelige senge skal støvsuges regelmæssigt, hvis du ønsker helt at blive fri for husstøvmider. Med en vandseng slipper du for dét problem og kan roligt lægge dig til ro uden at blive forstyrret af en kløende næse og generende nys.

Én eller to i sengen

En vigtig overvejelse, du skal gøre dig, når du køber din vandseng, er, om du oftest sover alene eller sammen med en anden. Det har nemlig betydning for, om du skal vælge én eller to madrasser. Hvis du oftest sover sammen med en anden i din seng, kan det være en god idé at hoppe på badevægten. Forskellen på jeres vægt er nemlig vigtig.

Hvis der er mere end 20 kg forskel på de to personer, der sover i sengen, vil det være en fordel at vælge to separate madrasser. En seng med to madrasser kendes også som en Dual-model. Dual-modellen er en seng, som er opbygget af to seperate madrasser, som godt kan ligges i samme betræk. Vælger du en seng med to madrasser, får du den fordel, at du individuelt kan indstille hårdhed og temperatur. Vi tilbyder både hardside- og softside-vandmadrasser.  

En vandseng er let at vedligeholde

Måske har du følt dig afskrækket fra at købe en vandseng, fordi du er nervøs for vedligeholdelsen? I så fald kan du ånde lettet op. For sengen kræver faktisk næsten ingen vedligeholdelse. Den eneste vedligeholde, sengen kræver, er at vandet skal holdes fri for alger og bakterier. Det gøres let ved at give vandet et anti-algemiddel én gang om året. Her kan du se vores sortiment af anti-algemiddel og andet tilbehør til vandsenge

Hvad så med energiforbruget? Faktisk er det heller ikke noget, der behøver at få din puls til at stige. En vandseng bruger typisk mellem 400kr. og 500kr. om i året i strøm. Men husk på, at energiforbruget går til at opvarme sengen. Det betyder, at varmen bidrager til opvarmning af dit hjem og dermed sparer dig penge på fjernvarme, gas eller hvad der ellers skulle opvarme boligen.

Senge, madrasser og elevationsløsninger fra anerkendte mærker

Hos Delfin Sengecenter ønsker vi kun én ting: At hjælpe dig med at få en bedre nattesøvn. Hvis en vandseng ikke umiddelbart lyder som noget for dig, kan vi glæde dig med vores store udvalg af andre typer af senge. Vi har masser af senge, madrasser og elevationsløsninger fra anerkendte mærker såsom Dunlopillo, Tempur og Jensen.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen (+45 56 14 55 33) og på mail (kontakt@delfinsengecenter.dk) til at besvare dine spørgsmål. Vi besvarer alle henvendelser inden for 2-4 dage. Husk, at du hos os får gratis levering til kantstenen ved køb for over 600kr.