W-Exclusive First Protect til din vandseng

Leveringstid 2-3 dage
119,00 DKK
Varenummer
W-ExclusiveFirstProtect
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • W-Exclusive First Wa’core anvendes til første gangs-fyldning eller fuld genopfyldning af vandmadrassen, hvilket giver en høj beskyttelse imod bakterier, svampe og alger, og forhindrer dannelsen af ​​luftbobler.

  1 flaske (500 ml) er tilstrækkeligt for en vandmadras-størrelse på 140x200cm.

  Efterfølgende bør Wa’core W-Exclusive Konditioner tilsættes vandmadrassen hver 9-12. måned.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:W-Exclusive First Protect til din vandseng
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen