Innovation Balder sovesofa m/fast betræk 140x200 cm

8.840,00  DKK
Varenummer
innovationbaldersvesofa
Delbetaling
295 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 8.840 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 295 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 8.840 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • BALDER sofa, stel i mat sort med lameller og ben i lakeret ege træs ben.

  FUNKTION:

  Balder har et meget elegant design præget af fine lyse ege træ armlæn.
  Ryggen kan justeres i tre positioner og som seng kan nakken justeres som elevation i fire positioner.
  • Liggemål: 140 x 200 cm 
  Madras Vælg med fast betræk i forskellige farver 
   
  Classic madras: En komfortabel og klassisk madras, 3 lag kartet bomuld på oversiden, en 8 cm. freonfri polyesterskum og 1 lag kartet bomuld på undersiden. (Vel fungerende madras til gæsteværelset)
   
  Latex madras: Latex er en futons madras, med 12 cm. højelastisk latex kerne, med af åndbar lagkartet bomuld på hver side. En smidig naturlatex kerne af åndbart lag af kartet bomuld på hver side.
  En smidig naturmadras af høj kvalitet og med lang levetid. 
  (Super lækker madras til dem der ønsker natur materiale uden fjedre, komfort og kvalitet til deres hverdags søvn.)

  Spring madras: Spring er en fusionsmadras med 12 cm. posefjedre, omgivet af 2 lag af åndbart kartet bomuld på toppen og 1 lag kartet bomuld på undersiden. En høj elastisk luksus madras af høj kvalitet og lang levetid
  (Tradiotionel springmadras til dem der vil have fjedret fast madras. Sov godt hverdag i en behalig komfort.)
    
  Soft Spring madras: En 18 cm ultra blødt soft madras. Den specielle kombination af en kerne af 10 cm åndbar pocket fjedre, som polstret af 5 cm meget blødt skum på toppen og 3 cm kompakt skum ved bunden , gør det yderst robust.
  (Tradiotionel springmadras til dem der vil have fjedret medium/blød madras. Specialt lækkert til børn og unge som kan sove på den hverdag.)
   
  Inkl. Rygbetæk, som er meget luksus til dem som skal have sovesofaen fritstående midt i rummet.


  Obevaringsplads der gemt under sovesofaen har du også plads til dyner og puder.

  Hvis men ligger en rullemadras på, vil du beskytte din sovesofa for sved og pletter.
   

  Udvendige mål:

  Sofa dybde 100 cm
  Sofa Bredde 230 cm
  Sofa Højde 92 cm
  Sædedybde 60 cm
  Sædehøjde 45 cm
  Armhøjde 57 cm

  Sove mål:

  Sengebredde 140 cm
  Sengelængde 200 cm
  Sengehøjde 45 cm

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Innovation Balder sovesofa m/fast betræk 140x200 cm
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille