Ny webshop - der tages forbehold for prisfejl og forkert lagerinfomation samt andre typer tastefejl. Hvis du oplever problemer, så hjælper vi gerne på tlf: +45 56 14 55 33.

Jensen Diplomat Boxmadras 180x210 - Inkl. topmadras og ben

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 19.487,65 DKK Regulær pris 29.981,00 DKK
Varenummer
diplomatbox180x210

Zonepocket boxmadras med stærke fjedre. Jensene boxmadrasser er svanemærket

 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Her finder du den lidt længere udgave af den populære Jensen Diplomat Boxmadras. Er der brug for lidt ekstra plads i fodenden til hunden, eller er du den heldige ejer af et par lange ben, så er dette sengen til dig. Sengen byder på ekstra og innovativ komfort i form af dens zoneinddelte Sense 2.0 Pocket fjederssystem. Systemet sikrer eksklusiv komfort i hele sengen, og der er ekstra lænde- og skulderstøtte. For ekstra personlig komfort har du mulighed for at vælge madrassernes hårdhed, så både du og din partner kan få en god nattesøvn med bedste liggekomfort.  

  Delfin Sengecenter- tid til at drømme

  Det er ingen hemmelighed, at vi alle bruger mange vigtige timer i sengen. En god og kvalitetsrig nattesøvn er vigtig for alle. Derfor har vi hos Delfin Sengecenter et stort udvalg af boxmadrasser, så du har mulighed for at finde den helt rigtige seng, der passer til dig og dine behov. Hos os behøver du ikke at nøjes med at drømme om drømmesengen, men du kan købe den og drømme i den.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Diplomat Boxmadras 180x210 - Inkl. topmadras og ben
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen