Jensen Diplomat Boxmadras 180x210 - Inkl. topmadras og ben

Leveringstid 3-4 uger
Fra pris:
Tilbudspris 19.487,63  DKK Regulær pris 29.981,00  DKK
Varenummer
diplomatbox180x210
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Her finder du den lidt længere udgave af den populære Jensen Diplomat Boxmadras. Er der brug for lidt ekstra plads i fodenden til hunden, eller er du den heldige ejer af et par lange ben, så er dette sengen til dig. Sengen byder på ekstra og innovativ komfort i form af dens zoneinddelte Sense 2.0 Pocket fjederssystem. Systemet sikrer eksklusiv komfort i hele sengen, og der er ekstra lænde- og skulderstøtte. For ekstra personlig komfort har du mulighed for at vælge madrassernes hårdhed, så både du og din partner kan få en god nattesøvn med bedste liggekomfort.  

  Delfin Sengecenter- tid til at drømme

  Det er ingen hemmelighed, at vi alle bruger mange vigtige timer i sengen. En god og kvalitetsrig nattesøvn er vigtig for alle. Derfor har vi hos Delfin Sengecenter et stort udvalg af boxmadrasser, så du har mulighed for at finde den helt rigtige seng, der passer til dig og dine behov. Hos os behøver du ikke at nøjes med at drømme om drømmesengen, men du kan købe den og drømme i den.

  Jensen Diplomat Boxmadras 180x210 cm

  LOOK: 2 x base Box polstret hver for sig eller 1 kerne og 2 rammer m/lave Pocketfjedre (alt i neutrale betræk). Alt monteres i et stort betræk
  Seamless: er en hel tekstilløsning som dækker hele rammen. Fire ben er med til at give sengen et nyt, elegant og unikt udtryk. Denne nye sengeløsning giver også mulighed for en hel liggeflade, uden hårde kanter i midten.

  INKL. Softline I har fyldning i Cellex XS 5 cm.Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. (Højde 8 cm)

  En anden topmadras kan tilkøbes:

  Jensen Softline II top har fyldning i Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede oplevelse som bløder og glatte side opleves som hårdere Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline II har fyldning i Lyocell med sensity, som holder sengen "friskere" mere tør og mere hygiejnisk. (Højede 9 cm)

  Jensen Softline III har en kerne i Innergretic* Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergretic* sørger for rigtigt gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver senge klimaet renere friskere. (Højde 9 cm)

  Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm)

  StarRose har fyldning i Innergetic® Sonocore Latex. Den åbne cellestruktur i Innergetic® Sonocore Latex sørger for ekstremt god luft- og fugtgennemstrømning. Fyldningspladen er både gennemhullet og profileret. Gennemhulningen har en optimal ventilationsevne, profileringen giver en blødere og mere fast side. bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. kombination med kashmir får Jensen StarRose et eksklusivt ”look and feel”. Kashmir er naturlige uldfibre, der er kendt for deres gode fugt- og varmeregulerende egenskaber, og er derfor strikket ind i det øverste lag, laget nærmest huden. (højde 10 cm)

  Ekskl. Gavl
  (Vælger du Triangel(4stk) eller Eicon(4stk.) ben,  følger der 1 sætStøtteben med)

  - Norsk søvnkvalitet siden 1947
  - Diplomat boxmadras uden ben og topmadras er 28 cm høj
  - Jensens madras med mest fleksible fjedre Jensen Sense 12,5 cm
  - Polstret med Cellex XS 3 cm
  - Trærammer m/indfræste lameller med Jensen Reflect Pocket 7 cm

  - Alle Jensens Box madrasser er med vendbar kerne, så sengens levetid forlænges.
  - Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.
  - Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen, kan du læse de komplette vilkår. 
  - Jensen madrasser er testet og godkendt iht Møbelfakta.

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen Diplomat Boxmadras 180x210 - Inkl. topmadras og ben
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen