Jensen TempSmart Split topmadras - Latex kerne - topmadras til elevationsseng

Leveringstid 3-4 uger
Kun %1 tilbage
Fra 9.791,59  DKK Regulær pris 15.064,00  DKK
Varenummer
jensentempsmartsplittop
 •  
 •  
  5 stjerner på Trustpilot
 • Tempsmart er en overmadras med ”termostatkontrol”, som aktivt går ind og balancerer de temperatursvingender, som forårsager urolig søvn. Den innovative teknologi består af flere millioner mikrokapsler, som konstant tilpasser sig hudens klima ved at absorbere, lagre og frigiver overflødig varme efter behov. På den måde forhindrer mikrokapsler, overophedning eller kulde, og optimerer din søvnkvalitet. Kernen af latex er samme som softline III (højde 9 cm) 

  Topbetrækket er svanemærket og kan vaskes ved 60*C. Lynlåsene er skjult. Ved vask deles i to og hver del vaskes separat.

  Duo-topmadras er specielt udviklet til elevationsseng og giver dig følelsen af at ligge i en seng- samtidig med at du har mulighed individuel elevation.
  Split-top kan bestilles i str. 160/180x200, 180x210 og 210x210 cm. 90 cm slids i den ene ende.

   

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Jensen TempSmart Split topmadras - Latex kerne - topmadras til elevationsseng
  Din bedømmelse
  •      
   Super god kundeservice

   De bedste anbefalinger til Delfinsengecenter. Søde, venlige og meget servicemined personale Sema fra holmbladgade yder den bedste og mest kompetence service. Hun ved rigtig meget og brugte lang tid på mig som kunde. Man føler sig godt informeret og godt behandlet. Min nye seng er nu leveret og man sover dejligt i den. Richard, har jeg ligeledes været i kontakt med telefonisk og på mail. Også her fik man top service.

   Karina C. Andersen

  •      
   Utrolig god service

   Utrolig god service. I forbindelse med køb af en madrasse og nye puder fik vi en gennemført vejledning. Derudover fik jeg ved en fejl ødelagt en ny pude da jeg vaskede den og fulgte ikke vaskevejledningern nøje. Da jeg henvendte mig til butikken, fik jeg puden byttet til ny og gjort opmærksom på hvordan jeg fremover skal vaske den. Tak for en fantastisk vejledende og god service og ikke mindst skønne produkter.

   Mariam Walid

  •      
   Kompetent vejledning

   Har fået en virkelig kompetent og venlig service hos Sema i Delfin Sengecenter på Amager. Vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Sema var omhyggelig med at sikre at alt gik som det skulle ved leveringen og man kan mærke at Sema har en meget stor viden og erfaring indenfor senge. Sover for første gang i lang tid igennem om natten uden at have ondt i ryggen, når jeg vågner om morgenen så jeg er meget glad.

   Anne Lise Torbensen