Tempur Dual Kontinentalseng 180x200 cm - TEMPUR PRO® PLUS SMARTCOOL™ - 8 CM - Fås i 4 farver

Tilbudspris 27.949,35  DKK Regulær pris 42.999,00  DKK
Varenummer
tempurDualKontinental180
 • Køb 1 for 1.499,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 1.499,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 1.499,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 1.499,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 1.499,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 1.499,25  DKK og spar 25%
 • Køb 1 for 3.599,20  DKK og spar 20%
 • Køb 1 for 4.799,20  DKK og spar 20%
Delbetaling
932 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 27.950 kr. over 30 mdr.: Månedlig ydelse 932 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 27.950 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
 •  
 •  
  5 stjerner på Google
 • Opgrader din søvnoplevelse med TEMPUR® Dual Continental sengen, der kombinerer en stor midterste madras med den trykaflastende komfort fra en TEMPUR® topmadras. Denne seng er designet til at tilbyde dig optimal støtte og ekstra komfort hele natten lang.

  Den store midterste madras giver dig den ekstra støtte, du har brug for, mens TEMPUR® topmadrassen tilpasser sig efter din kropsform, hvilket resulterer i ultimativ trykaflastning. Med TEMPUR Pro Plus SmartCool får du en topmadras af høj kvalitet med en 8 cm tykkelse, fremstillet af det unikke TEMPUR® Advanced Materiale. SmartCool™ betrækket sikrer en behagelig og kølig nattesøvn, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

  For yderligere tilpasning og fleksibilitet inkluderer sengen to sæt (8 stk.) runde stålben, som kan opgraderes til Tempur-ben for ekstra elegance og stil.

  Skab dit drømme soveværelse ved at tilføje din foretrukne gavl til denne eksklusive seng. Oplev den ultimative komfort og stil med TEMPUR® Dual Continental.

   

   

   

  - Bredde 180 cm
  - Længde 200 cm 
  - Højde på box uden ben og top 48 cm
  - Opbygget med lamelbund og Pocketfjedre
  - Vælg mellem 4 forskellige farver
  - Ramme af 40 mm massivt kernetræ
  - Fuldpolstret med slidstærkt og smudsafvisende betræk
  - 15 års garanti på topmadras
  - 5 års garanti på boksen

  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Tempur Dual Kontinentalseng 180x200 cm - TEMPUR PRO® PLUS SMARTCOOL™ - 8 CM - Fås i 4 farver
  Din bedømmelse
  •      
   Professionel og kvalitetsbevidst service

   Jeg har kigget på seng i adskillige butikker før jeg valgte at købe i Delfinsengecenter. Jeg købte sengen(LivingBed Supreme Continental) i afdelingen på Østerbro og det er uden sammenligning den mest professionelle og kvalitetsbevidste service jeg har fået ud af alle de butikker jeg kiggede på seng. En seng er en meget væsentlig ting i ens liv og derfor er korrekt vejledning jo helt essentiel. Og det må siges at Delfinsengecenter formår at vejlede en til at finde den rigtige seng. Kan kun anbefale butikken som den bedste hvis man skal handle seng.

   Martin

  •      
   Meget kompetent rådgivning og supergode priser hos Delfin Sengecenter i Solrød Center

   Når man et plaget af leddegigt og skal købe ny seng, så er det meget vigtigt at man kan få uvildig og højt kvalificeret rådgivning fra en erfaren person som Richard hos Delfin Sengecenter i afdelingen i Solrød Center. Så her købte vi vores nye elevationssenge - og det var til en skarp pris med levering og montering til aftalt dato. Vi er bare meget tilfredse med vores nye senge fra Delfin Senge. Allerede efter den første nat i de nye senge kunne vi konstatere at vi sov meget bedre end i de gamle senge. Her små 2 måneder efter ibrugtagningen af de nye senge er vi nu stadigvæk bare meget mere udhvilede og friske, når vi vågner om morgenen. Så vi kan bestemt anbefale alle at købe deres næste kvalitetsseng hos Delfin Senge i Solrød Center. De er meget kompetente i deres rådgivning og leverer fin kundeservice.

   Steen

  •      
   Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen

   Har netop udpakket og 'samlet' vores nye dobbeltseng. Bestilt i Solrød Strand. Wauw... den er godt nok lækker og super smart designet. Den er jeg overbevist om at vi bliver rigtig, rigtig glade for. Tusinde tak for en meget flot personlig service - og også en stor tak til de 2 yderst venlige, smilende og hjælpsomme mænd, som leverede sengen (det må I meget gerne videregive til dem). Jeg er yderst tilfreds med købet og købsprocessen, og vil helt klar anbefale jer til andre. Kæmpe tak fra Tjørnelyparken, Greve

   Zille