Innovation Balder sovesofa m/aftagelige betræk

140x200
Varenummer: innovationbaldermedaftageligebetræk
8.498,00 DKK

* Obligatoriske felter

BALDER sofa i 140x200, stel i mat sort med lameller og ben i lakeret ege træs ben. Balder har et meget elegant design præget af fine lyse ege træ armlæn.  Ryggen kan justeres i tre positioner og som seng kan nakken justeres som elevation i fire positioner. 
 
Valg madras betræk (aftagelige betræk)
 
Valg en madras:
 
Classic madras: En komfortabel og klassisk madras, 3 lag kartet bomuld på oversiden, en 8 cm. freonfri polyesterskum og 1 lag kartet bomuld på undersiden. 
 
Latex madras: Latex er en futons madras, med 12 cm. højelastisk latex kerne, med af åndbar lagkartet bomuld på hver side. En smidig naturlatex kerne af åndbart lag af kartet bomuld på hver side. En smidig naturmadras af høj kvalitet og med lang
levetid.

Spring madras: Spring er en fusionsmadras med 12 cm. posefjedre, omgivet af 2 lag af åndbart kartet bomuld på toppen og 1 lag kartet bomuld på undersiden. En høj elastisk luksus madras af høj kvalitet og lang levetid
 
Soft Spring madras: En 18 cm ultra  blødt soft madras . Den specielle kombination af en kerne af 10 cm åndbar pocket fjedre, som polstret af 5 cm meget blødt skum på toppen og 3 cm kompakt skum ved bunden , gør det yderst robust.
 
 
Inkl. Rygstelbetræk
 
Sædestelbetæk kan til købes
 
 
Levering ca 2-4 uger